2Cellos u božićnoj kolekciji

Odjeću za suvremenog muškarca istančanog stila u novoj je kampanji predstavio s.Oliver sa Stjepanom Hauserom i Lukom Šulićem u glavnim ulogama

Poznati glazbenici odlično su utjelovili s.Oliverovu viziju uspješnog, samouvjerenog i talentiranog muškarca koji voli izgledati uglađeno. “Sjajna je atmosfera uvijek na snimanjima s.Oliver kampanje, tako da smo se opustili i zabavili. Nama je bitno kako izgledamo na koncertima jer to je uvijek malo elegantniji look i zato biramo s.Oliver odijela koja imaju moderne krojeve savršeno uklopljene u svevremensku eleganciju. A u slobodno vrijeme volimo casual komade koji odlično izgledaju, moderni su i stylish”, rekli su Stjepan i Luka.

Naglasak linije Black Label je na odijelima koja više nisu rezervirana samo za poslovni look, nego se nose i u svakodnevnim kombinacijama. Odijela načinjena od kvalitetne vune idealno će se uklopiti u vaš zimski styling, a možete ih kombinirati uz komade od pletiva, džerseja i pamuka iz iste kolekcije.

Sve to nadogradite i odjevnim predmetima iz casual s.Oliver kolekcije. Naime, ready to wear concept idealan je za muškarce koji vole urbani look, ali i izlete u prirodu u udobnim outfitima. Ova božićna kampanja odličan je uvod u sezonu blagdanskih partyja i domjenaka kada svi žele izgledati uglađeno i elegantno.

Foto: Franjo Matković
Make up: Marko Tolić
Frizure: Salon Fabula De Forma

INSPIRIRAJTE SE

ATLETA DO LJETA: Sve što vam treba za vježbanje

Zašto svi pričaju o skin cyclingu?

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići