3 načina kako nositi crop top

Elegantno i seksepilno

Ovaj odjevni komad primarno vežemo uz izazovne kombinacije koje više otkrivaju nego pokrivaju. Nije ni čudno da većina na sam spomen crop topa odmah pomisli na outfite za večernje izlaske. Primarno i jesu namijenjeni odlascima u klubove ili beach barove, ali već neko vrijeme nisu isključivo za njih rezervirani. Nose se i u brojnim drugim izdanjima koji, iako seksepilni, nisu nužno otkrivajući.

Prvi od njih spoj je s odijelima koja već neko vrijeme vladaju trendovima. Dobar oversized kroj odlično prati ovaj izazovni komad i omogućuje da otkrijete taman onoliko koliko želite. Bilo da se taj dan osjećate hrabrima pa odlučite sako izuzeti iz jednadžbe ili ga pak odjenete i zakopčate do kraja, nećete pogriješiti. U isto vrijeme, ta vam opcija daje i više mogućnosti i outfita koji pristaju različitim prigodama. Prva varijanta super će funkcionirati za večernji look, a u drugoj ćete čak moći otići na posao.

Sako, Zara, 549,90 kn; torba, Mango, 199,90 kn; hlače, Zara, 299,90 kn; top, H&M, 119 kn; piling za kožu, L’Occitane, 232,90 kn; sandale, Aldo, 690 kn

Crop topovi mogu biti i dio romantičnih kombinacija. U kroju s kockastim izrezom i nešto dužim puf rukavima izvrstan je odabir za sve one koje njeguju ženstvenost i pomalo retro izgled. Odličan je u spoju s maksi suknjama, ali i kao dio monokromatske baze s trapericama. Pristaje mu i uvijek efektna marama koju možete nositi vezanu oko vrata, ali i preko kose za potpuni retro dojam. Osim toga, ovisno o dubini struka donjeg komada, ne mora nužno otkrivati niti centimetar kože, a da pritom i dalje naglasak stavlja na najuži dio tijela.

Top, H&M, 149 kn; torba, Mona, 1129 kn; sat Guess, Watch centar, 979,30 kn; traperice, Mango, 249,90 kn; marama, Orsay, 69,90 kn; natikače, Aldo, 560 kn

Vamp look kao stvoren je za uključivanje ovog izazovnog komada. Sve popularnije opcije na jedno rame bit će odličan odabir. Crop top u tom kroju nosite uz midi traper suknju koja obgrljuje svaku vašu oblinu i u najboljem svjetlu pokazuje vašu figuru. No, pripazite na boje i birajte što neutralnije tonove poput crnih, bijelih i plavih koji neće preuzeti glavnu riječ. Bazu nadogradite crvenim i zlaćanim dodacima koji će se najbolje uklopiti u čitav koncept i zaokružiti outfit. A kad je obuća u pitanju, potpetice i platforme bit će najbolji odabir.

Naušnice, H&M, 59 kn; torba, Mona, 909 kn; top, Mango, 169,90 kn; suknja, comma, 639 kn; lak za nokte Pupa, dm, 69,90 kn; natikače, Aldo, 490 kn

Foto: Press

INSPIRIRAJTE SE

Met Gala kao inspiracija

Zašto toliko volimo kombinezone?

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići