A sada – navijanje!!!

Najvažnija sporedna stvar na svijetu uzela je maha jer je započelo Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji!

Ako još niste, svakako nabavite sve potrebne rekvizite kako biste bili u trendu, ali i zagrijali pravu navijačku atmosferu. Ono što je obavezno, i za žene i za muškarce, svakako je majica na kockice, koju možete kombinirati na različite načine.

Svoju novu omiljenu majicu odjenite uz asimetrične kratke traper hlačice i tenisice koje će činiti ravnotežu gornjem dijelu outfita, odnosno majici. Tako, umjesto klasičnih crno-bijelih, nabavite crveno-bijele tenisice. Umjesto torbice, ponesite ruksak u koji će vam stati popratni navijački rekviziti poput zastavica, šminke, smartphonea, ali i prigodnih navijačkih sunčanih naočala.

Majica, Interspar, 39,99 kn; znojnik, Interspar, 8,99 kn; sunčane naočale, Interspar, 14,99 kn; smartphone iPhone X 64 GB, iSTYLE, 9999 kn; ruksak, Mango, 199,90 kn; kratke hlače, Zara, 149,90 kn; tenisice adidas, Top Sport, 649,99 kn; navijačka trubica, Interspar, 19,99 kn

Muškarci će najbolje izgledati u hrvatskome dresu uz koji će odlično pristajati traper hlačice, ali i neizostavne tenisice. A kako bi sve bilo u istom stilu, tu je i „kockasta“ šilterica te sportski ruksak za sve sitnice koje ne stanu u džepove. Naravno, ništa nema smisla bez velikog ekrana na kojem ćete pratiti sve tekme! Naprijed, naši!!!

Dres, Football Mania, 649,90 kn; lopta adidas, Sport Vision, 269 kn; šilterica, Hervis, 49,99 kn; televizor Philips, Elipso, 3499 kn; ruksak adidas, Sport Vision, 179 kn; tenisice Nike, Sport Vision, 671,20 kn; kratke hlače, Mango, 249,90 kn

 

https://www.instagram.com/p/Bj0c8NOADlm/?taken-by=styleheroine

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Ususret festivalima

Kratke hlače za njega

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići