Appliqué torbe koje će zasjati na svakom outfitu

Ljepota je u detaljima

Ove modne sezone nosit ćemo minijaturne verzije pravih remek djela u rukama. S raznim aplikacijama poput zakovica, floralnih detalja ili cirkona, highstreet trgovine i dizajneri pobrinuli se da će sve oči biti uperene u vašu torbicu.

Osim što djeluju nevjerojatno zabavno, ovi modni dodaci mogu biti fokalna točka vašeg outfita. Pronašli smo torbe koje će se jednostavno uklopiti u svaki stil i privlačiti pažnju.

 

Crna klasična torba s velikim ringovima izgleda izuzetno edgy, a voljet će je obožavateljice punk i grunge estetike.

Replay, 146 €

Decentni zlatni aplicirani detalji lijepo će uokviriti glam outfit za formalnu prigodu, a ne bježite od ovakvih detalja niti na cipelama.

Aldo, 92 €

Ova vrlo zanimljiva torba izgleda kao da ste sa sobom ponijeli predivan botanički vrt, a dobro će se slagati s bilo kojom klasičnom bojom, kao i bordo nijansom kojom biste mogli osvojiti ulicu.

Zara, 49,95 €

Srebrna je in, a ova torba odlično će se uklopiti uz hlače u istoj boji ili all-black kombinaciju. Smart casual ili date-night outfit – birate sami, ova torba će vas pratiti u stopu.

New Yorker, 19,99 €

Evociranje 20-ih godina prošlog stoljeća s ovim zlatnim i sjajnim resicama uz usku mini crnu haljinu izgledat će sjajno. Uz to, radi se o trenutačno vrlo popularnom modelu u bucket verziji kojeg možete nositi čak i u office varijanti, kada se poželite osjećati malo svečanije.

Pull&Bear, 25,99 €

Appliqué na ovoj torbi odlično funkcionira za svakodnevne kombinacije kojima želite udahnuti malo “sjaja”.

Bershka, 19,99 €

Foto: Canva, Bershka, Pull&Bear, Replay, Zara

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići