Asimetrični komadi za wow efekt

Stvoreni za primjetne kombinacije

Za maštovite outfite ovog proljeća neće vam trebati puno. Dovoljan će biti jedan jak odjevni komad ili modni dodatak koji će svojim zanimljivim dizajnom podići dojam outfita. Ove sezone trendovi favoriziraju asimetrične komade koji ne moraju biti u vibrantnom koloritu kako bi privukli pažnju. Neovisno o tome je li riječ o odjeći, obući, torbicama ili nakitu, neuobičajen dizajn bit će vaš saveznik za postizanje upečatljivosti.

Još otkako su sve vodeće fashion djevojke uskočile u zanimljive kreacije modne kuće Mugler, potražnja za asimetričnim topovima je u porastu. Ipak, za razliku od tih modela koji gotovo ništa ne ostavljaju mašti, ponuda trgovina ostavila nam je da sami odaberemo koliko kože želimo pokazati. Tako ćete moći pronaći topove i bodije s mnoštvom cut outa, ali i varijante što samo na ovratniku imaju zanimljiv detalj koji će otkriti samo djelić vaše kože. U slučaju da su vam obje ove varijante previše ekstravagantne ili tražite opciju za dnevne outfite, asimetriju možete uključiti i odabirom košulje ili bluze s detaljem čvora na jednoj strani. No, koji god dizajn odaberete, neka bude u neutralnoj nijansi koju ćete s lakoćom spajati sa svim komadima koje već posjedujete.

Bershka, 19,99 € (150,61 kn)

Zara, 22,95 € (172,92 kn)

Massimo Dutti, 59,95 € (451,69 kn)

Sezona otvorene obuće samo što nije otpočela, a poseban efekt ove će godine ostavljati sandale s asimetričnim remenčićima. Model s malom potpeticom, osim što će vizualno izduljiti i stanjiti noge, bit će dovoljno udoban i za svakodnevne outfite. Stoga, planirate li skoru nabavu it modela koji ćete nositi tijekom cijelog ljeta, neka vaš odabir bude crna varijanta s presijavajućim elementima poput cirkona ili metalik detalja. Jednako efektni mogu biti i ostali asimetrični dodaci poput jednostavne torbice čija se posebnost krije samo u tom zanimljivom dizajnu zbog kojeg ćete je vrlo lako nositi i u dnevnim i u večernjim lookovima. A kad je o nakitu riječ, ove sezone nema dileme – velike viseće naušnice bit će idealan način za privlačenje pozornosti na vaše lice.

Aldo, 84 € (632,90 kn)

Hugo Boss, Fashion&Friends, 125,10 € (942,57 kn)

Mango, 19,99 € (150,61 kn)

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Lookovi inspirirani trendovima s Tjedna mode

Instagram inspiracija – Chiara Ferragni

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići