Back to Shopping!

Vrijeme je za nove cipele, torbice, haljine, a ni sunčane naočale ne bi bile na odmet. Malo kozmetike, komad nakita, cool tenisice za trening, ma treba nam sve! A što je na vašem popisu?

Priznajte kako ste jedva dočekali da vaš omiljeni shopping centar otvori svoja vrata, jer ovako dugo vremena bez ijedne nove krpice nije baš najjednostavnija stvar. Proljeće je već na svom vrhuncu, stoga je potrebno osvježiti garderobu, poigrati se stilovima i hrabro iskopirati kombinacije koje su ovoga proljeća must-have. A u više od 450 trgovina u City Centeru one West, East i Split sigurno ćete pronaći nešto za sebe, bilo da tražite vječne klasike ili pak najnovije trendove.

Back to Shopping! nova je inspirativna kampanja City Centera one, nastala u suradnji s najvećim modnim genijalacima u Hrvatskoj. Kreativno vodstvo preuzeo je Mladen Šarić, čije fotografije doslovno pomiču vizualne i estetske granice. Vibrantne boje, specijalno osvjetljenje i eklektičan modni izričaj osvajaju na prvu; poznati modni urednik Saša Joka složio je pak očaravajuće stylinge koji spajaju naizgled zabranjene komade čime poručuje kako zabrane u modi zapravo i ne postoje.

Budite hrabri, odvažni i zaigrani! Baš poput Jelene, Nevene i Teute, predivnih modela iz agencije Colors Model Management koje hipnotiziraju i s lakoćom uvlače u bajku nastalu u trgovini bio&bio, izlogu poznatog branda C&A, modernom interijeru trgovine Mango te na hodnicima samoga centra. Svratite u shopping, obnovite garderobu i osvježite frizuru po uzoru na trendi lookove koje je za Back to Shopping! kreirala hair stilistica Milena Maršić iz frizerskog studija Glamour, ali se i inspirirajte odvažnim make-upom u trendi nijansama koje će naglasiti vašu prirodnu ljepotu. Jedan od naših najvećih vizažista, Saša Joković, u ovoj je kampanji stavio naglasak na oči, dok su usne ostale u neutralnijem tonu.

Cijelo snimanje kamerom je zabilježio Timy Šarec, snimatelj poznat po suradnjama s portugalskim Vogueom.

A vi, nemojte čekati, već brzo u shopping!

Foto: Mladen Šarić

Black Friday: Priprema, pozor, kreni!

Blackout: Nose se maksi haljine

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići