Besprijekorna ženstvenost

Unesite nježne tonove u svoje poslovne stylinge, izmiksajte klasične komade i dajte im nov, svjež prizvuk koji odiše trendom

Poigrajte se bluzama, strukiranim formama sakoa i lepršavim suknjama. I, naravno, ne zaboravite na visoke potpetice.

Metalik suknja do punog će izražaja doći uz sako kraće forme i prljavo ružičaste nijanse. Kombinaciji pridružite i laganu bluzu. Kako bi sve bilo još zanimljivije, umjesto torbe ponesite chic ruksak, a od obuće birajte salonke s teksturom zmijske kože. Naočale neka budu klasičnog oblika i što neutralnije.

Košulja Scotch&Soda, Europa 92, 599 kn; ruksak, Replay, 1270 kn; sako, Varteks, 990 kn; salonke Catwalk, Deichmann, 229 kn; naočale Dior, Ghetaldus Optika, 2320 kn; suknja, OS Jeans Story, 239 kn

Sitni karirani uzorak sakoa vrlo je popularan ove sezone, baš kao i metalik sjaj u formi štikli, a ako ih spojite, objedinit ćete dva cool trenda. Nosite ih uz dvobojnu plisiranu suknju i efektnu košulju nadahnutu kubizmom. Detalji neka budu ružičasti u formi otmjene torbice i naočala.

Košulja, Armani Exchange, 1159 kn; torba, Nine West, 399 kn; sako, Gant, 2615 kn;  salonke, Aldo, 599 kn; naočale Dolce & Gabbana, Optika Optotim, 1508,22 kn; suknja, Gerry Weber, 329,40 kn

Sve nijanse ružičaste u jednom stylingu sastoje se od satenske košulje, sakoa na dvoredno kopčanje i kroko torbe kao baze. Suknja koja nosi prugice vizualno će izduljiti figuru, baš kao i visoke potpetice štikli koje dolaze u varijanti lakirane i prozirne teksture. Look zaokružite retro okvirima.

Košulja, comma, 559 kn; torba, Orsay, 249,90 kn; sako, Varteks, 1512 kn; salonke, CCC, 199 kn; naočale Marc Jacobs, Ghetaldus Optika, 1803 kn; suknja, Gerry Weber, 599 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Omiljeni komadi

Animal za posao

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići