Big pants – Zašto će ovog proljeća svi hodati u širokim hlačama?

City Mix&Match S/S 2022. trend display

Nakon desetljeća vladanja trendovima, skinny jeans i ostali uski modeli hlača svrgnuti su s modnog trona. A na scenu je stupila njihova sušta suprotnost – veliki, odnosno široki modeli. Znane i kao wide leg, ove su hlače posljednjih nekoliko sezona gradile svoju bazu obožavateljica da bi ovog proljeća zasjele na sam vrh must-have komada.

Ovaj modni zaokret došao je kao potpuni šok svim milenijalkama koje su u uskim modelima pronalazile svoje favorite. Istovremeno, mlađe generacije objeručke su prihvatile ove modele i obožavaju ih u svim njihovim inačicama. Tako slobodno možemo reći kako je ovo trend koji je unio jedan od najvećih međugeneracijskih razdora u modnom svijetu u posljednjih godina.

Massimo Dutti, 599 kn

Zara, 249,90 kn

Revolucija koja je krenula povratkom sad već sezonama popularnih mom’s traperica, ovog proljeća nastavlja s opuštanjem krojeva na svim materijalima. Jasno, šire nogavice voljeli smo i ranije na hlačama od odijela, no u obliku cigareta, odnosno mrkva krojeva. Međutim, street style je taj koji pojedine trendove popularizira i dovodi u mainstream. A ovog proljeća, njegova okosnica – traperice postale su još šire i tako poslale uske modele u, vjerojatno privremenu, povijest.

Mango, 349,90 kn

H&M, 229 kn

Kako nositi široke modele? Jednako kao uske, i wide leg hlače pristaju svim kombinacijama. Ako želite postići elegantan prizvuk, čak i ako ovaj kroj nosite na trapericama, visoke potpetice bit će vaš saveznik. Spajaju se ove hlače izvrsno i sa svim tenisicama, ali ako ih nosite na čizme i gležnjače, zaboravite na uvlačenje nogavice. Osim ako ne ciljate na taj izgled. A kad su gornji dijelovi u pitanju, ove hlače posebno vole uske topove, ali to ne znači da se morate odreći oversized košulja i pulovera. Jedino što trebate promijeniti je način na koji ih nosite. Zataknite ih u struk hlača ili pak za grudnjak ili top koji nosite ispod, a košulje možete i vezati u čvor koji uvijek izgleda efektno. Tako ćete i dalje uživati u opuštenim outfitima bez da sakrijete figuru.

C&A, 119 kn

Diesel, Fashion & Friends, 1370 kn

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Matchy matchy – proljeće u znaku neodoljivih setova

Vibrantne boje – proljetni modni diktat

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići