Bijela klasika na tri načina

Dobra košulja itekako je važan dio stylinga, naročito kao bazni komad oko kojeg ćete izgraditi cjelokupni outfit

Donosimo vam tri različita načina na koja možete isfurati klasičnu bijelu košulju. Jedan podrazumijeva idealan poslovni look, drugi je u sportskoj varijanti, a treći, izrazito trendovski, u military izdanju.
Neodoljiva inačica teddy bear kaputa dolazi u popularnoj boji devine dlake, a krase ga otmjeni biserni gumbi. Nosite ga preko aktualnih kariranih hlača i, naravno, bazne bijele košulje strukirane forme. Kao chic detalje koristite minimalističku torbu, profinjeni sat i najnoviji dizajn stylish cipela.

Hlače, H&M, 179 kn; cipele, Mango, 549,90 kn; košulja, s.Oliver, 239 kn; ručni sat Rosefield, Watch Centar, 659 kn; torba Calvin Klein, Maras, 699 kn; kaput Guess, Fashion&Friends, 1459 kn

Military elementi prisutni su u svakoj novoj sezoni, pa tako i u najnovijim kolekcijama high street trgovina. Jedan od najpoželjnijih komada je kaput u vojničkom stilu, koji krase široka forma i dvoredno kopčanje. Idealni modni partneri u inovativnom outfitu su mu skinny traperice i čizme visokih sara u istoj verziji. Kao it komad, tu je otmjena bijela košulja upotpunjena suvremenom torbom i upečatljivim ružem.

Traperice, C&A, 229,90 kn; čizme, Zara, 549,90 kn; košulja, Orsay, 129,90 kn; torba, Replay, 1010 kn; kaput, H&M, 399 kn; ruž Pupa, Müller, 129,90 kn

Mladenački, sportski look koji se također bazira na bijeloj košulji, sada nešto šireg kroja, uključuje mom jeans i efektne, raznobojne tenisice. Umjesto kaputa, tu je dugačka puf jakna u trendi nijansi. Kombinaciju možete začiniti ženstvenom bijelom torbicom i upečatljivim mirisnim tragom.

Traperice, s.Oliver, 559 kn; torba Valentino by Mario Valentino, Peek&Cloppenburg, 499,95 kn; tenisice New Balance, Buzz, 899 kn; košulja, New Yorker, 99,90 kn; jakna, C&A, 499,90 kn; parfem Lancôme Idôle 25 ml, Douglas, 419 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Nijanse plave

Bijele čizme

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići