Kako postići popularni British countryside stil

Par koraka do engleskog šarma

Ako ste ljubitelji serije “The Crown”, sigurno niste propustili njihove modne odabire, a među njima i sofisticirane kombinacije pri odlasku na ladanje.

Engleski seoski stil, koji je tradicionalno povezan s estetikom aristokracije, nadahnut je praktičnom konjičkom ili pak lovačkom odjećom.

Način na koji se Britanci odijevaju za boravak u prirodi mijenjao se tijekom vremena, no prednost se uvijek davala praktičnim komadima koji su prilagođeni raznim uvjetima, a da pritom ne gube na eleganciji. Karirani uzorak, materijali poput tvida i trapera, strukirane hlače te visoke čizme odlično odgovaraju ovoj estetici.

Bezvremenski stil, karakterističan za britansko selo, odlično se uklapa i u urbanu modu, a uz malo trikova možete ga postići i vi. Inspirirajte se našim kombinacijama.

Poslovni outfit koji ima sve – klasičnu bijelu košulju, visoke čizme te karirane komade koji će mu dodati britanski seosku eleganciju.

košulja H&M, 19,99 €; čizme Tommy Hilfiger, Mass Shoes, 125 €; vesta Lauren Ralph Lauren, Peek&Cloppenburg, 189,99 €; kaput Varteks, 159,50 €; torba H&M, 35,99 €

Vesta u boji godine, klasične crne strukirane hlače te smart casual torba daju “countryside” prizvuk uz pomoć traper jakne i čizama do koljena koje podsjećaju na jahaće.

vesta Stradivarius 12,99 €; čizme Nine West, 78 €; šilterica Zara, 15,95 €; hlače Tezenis, 15,79 €; jakna Mango, 69,99 €; torba Mona, 188,90 €

 

Oličenje britanskog seoskog stila su zemljane boje, a uz jaknu od tvida, kardigan i suptilno karirane hlače, tu je engleska ravna kapa da zapečatira ovu uglađenu estetiku.

jakna Mango, 69,99 €; čizme Lauren Ralph Lauren, Peek&Cloppenburg, 129,99 €; vesta Stradivarius, 22,99 €; torba H&M, 35,99 €; kapa 17,95 €; hlače 20,99 €

 

Foto: Canva, press Tommy Hilfiger

Outfiti u kojima ćete doslovno zasjati

BUSINESS CASUAL: Torbe savršene za ured

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići