Biseri kao sastavni dio odjeće

Fenomen bisera sve je zanimljiviji. Od ogrlice koju su nosile dame uz svoje omiljene kostime i haljine, biseri su postali sastavni dio ne samo modnih dodataka već i odjeće

Još davnih dana proslavila ih je legendarna dizajnerica Coco Chanel koja ih je redovito nosila u kombinaciji s bižuterijom. Naime, prva je izradila nakit od bižuterije, kako bi žene bez obzira na novac mogle biti dotjerane. “Modni nakit nije stvoren za to da ženi da auru bogatstva, već da se žena osjeća lijepom“, rekla je Gabrielle. Tako su i biseri postali svojevrstan simbol poznate modne kuće, koja ih je popularizirala do te mjere da ih je uvrstila i u kolekcije obuće. Biseri su opet veliki modni hit i nose se na trapericama, kapama, pa čak i naočalama.

Već se neko vrijeme nose traperice ukrašene perlicama bisernog sjaja. Bez obzira na kroj, važno je samo da imaju taj statement dodatak.

Traperice, C&A, 149 kn

Uvijek tražene vunene kape s krznenim coflekom sada imaju i tako poželjne bisere različitih veličina.

Kapa, New Yorker, 54 kn

I naizgled obična vesta dobila je poseban čar s ovim tako poželjnim dodatkom na rukavima.

Vesta, H&M, 179 kn

Dioptrijski okviri također su u novoj varijanti upotpunjeni elegantnom bižuterijom.

Dioptrijski okviri Fendi, Optotim, 2432 kn

Biseri u formi gumba odlično se nadovezuju u ovoj priči o elegantnom kardiganu.

Kardigan, Zara, 199,90 kn

A za sve žene koje jako vole ove neodoljive perlice, tu je torbica čija je tekstura u potpunosti načinjena od bisera.

Torba, Mango, 349,90 kn

https://www.instagram.com/p/BqKbjBYhXeU/

https://www.instagram.com/p/BhzVohJFrq1/

https://www.instagram.com/p/BqGjwVhHUaN/

https://www.instagram.com/p/BpKCGBIimVh/

https://www.instagram.com/p/BqKdDXnH5xI/

https://www.instagram.com/p/BnfZUlwDtQM/

https://www.instagram.com/p/BohA547nodq/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Artikli posvećeni Mikeyju Mouseu

Top modeli s krznom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići