BISKVIT ZA VOĆE

Ukusni desert dolazi nam s bloga Domaćica, a pripremila nam ga je Sanja Mijac

Sezona je raznog voća koje je savršeno u kolačima. Ako ste u potrazi za biskvitom u koji ćete uroniti voće, na pravom ste mjestu!

Ovaj biskvit možete iskoristiti za voće poput jabuka, krušaka, bresaka, marelica, malina, kupina, višanja ili jagoda, doista je pogodan za sve vrste voća. Ako doma imate i voće koje nitko ne želi jesti ili je već i blago prezrelo, samo ga ubacite u ovaj kolač.

Osim kolača, ovaj biskvit možete iskoristiti za izradu muffina. U jesen u njega možete ubaciti i začine poput cimeta ili pak onoga za medenjake, naribati jabuke i uživati u mirisima i okusima jeseni. Igrajte se i u slast!

S-BUDGET jaja, 10 kom, 11,99 kn; Premijer šećer, 1 kg, 5,99 kn; S-BUDGET glatko brašno, 1 kg, 4,49 kn; Dolcela prašak za pecivo, 1,19 kn; S-BUDGET suncokretovo ulje, 1 l, 6,89 kn; sve SPAR

Kad birate voće, u City Centeru one obiđite prodajna mjesta OPG-ova gdje ćete pronaći sezonsko i lokalno voće za svoje slastice.

 

Priprema:

  1. Pećnicu zagrijte na 180 °C.
  2. Pjenasto izmiksajte jaja i oba šećera pa im dodajte brašno, prašak za pecivo, ulje i vodu.
  3. Sve još jednom kratko izmiksajte.
  4. Kalup manjih dimenzija namastite ili obložite papirom za pečenje. Smjesu za biskvit izlijte u kalup.
  5. Voće poput bresaka, krušaka i sl. narežite kako biste dobili ploškice te ih posložite okomito u kolač da budu blizu jedna drugoj.
  6. U kolač možete ubaciti razno voće po izboru.
  7. Kolač pecite 30 do 40 minuta, ovisno o pećnici.

     

Foto: Sanja Mijac

INSPIRIRAJTE SE

Muffini s kremom od malina

Brownie s višnjama ili trešnjama

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići