Blagdanski glamur

Vrijeme druženja, domjenaka i blještavila idealno je za neponovljive i upečatljive kombinacije. Odjenite najljepšu haljinu, najblještaviju majicu, najsjajnije hlače i najviše potpetice! Ako nemate inspiracije pomoći ćemo vam s nekoliko glamuroznih izloga

Ukoliko se radi o božićnom domjenku s kolegama, birajte nešto umjereniju kombinaciju, ali ipak savršeno elegantnu, poput baršunastih ili satenskih hlača uz koje odjenite prozirnu bluzu upotpunjenu blještavim detaljima. A da sve ne bi bilo preobično, look začinite crvenim salonkama vrtoglavo visokih potpetica te neodoljivom mini torbicom.


Prijedlog broj dva idealan je za party u svakom obliku. Nešto kraća zlatna haljina odlično će se uklopiti uz gležnjače čije potpetice nisu previsoke za ples, a ukrašene su otmjenim baršunastim vezicama. Prije nego što osvojite plesni podij, ogrnite se kaputom vojničkog kroja sa zlaćanim detaljima. Kao detalje upotrijebite decentne naušnice i malenu satensku torbicu ukrašenu vezom i biserima.


Za glamurozno slavlje i crveni tepih sama od sebe nameće se prozirna korzet haljina s čipkastim dodacima. Savršeno će je upotpuniti roza bundica te detalji poput baršunaste mašne i naušnica na rese. Ništa manje važne nisu ni cipele. Ova kombinacija žudi za seksi salonkama optočenima zakovicama, dok idealna torbica podrazumijeva malenu i praktičnu formu, torbicu – narukvicu.

 

Orsay
169 kn
Aldo
549 kn
Karl Lagerfeld, XYZ
1.299 kn
Mango
249,90 kn
Zaks
240 kn
Mango
799,90 kn
Gau Moreno
1.600 kn
Tosca Blu
1.199 kn
Borboletta
199 kn
Les Autres, Mass
999 kn
Gracija
549 kn
Mango
69,90 kn
Valentino, XYZ
5.769 kn
Six
69 kn
Mass
159 kn
Six
65 kn

INSPIRIRAJTE SE

Ideje za rođendanski poklon koji će djeca obožavati

Majice s kapuljačom za savršen casual look

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići