Bogata formula za hladne mjesece

Upravo na vrijeme stigla nam je nova, obogaćena varijanta Čudesnog suhog ulja – Huile Prodigieuse Riche

Laboratorij Nuxe predstavio je bogatiju formulu za hladne dane koja se sastoji od znatno veće koncentracije dragocjenih biljnih ulja. Prepoznatljiv miris, baš kao i odlična brzo upijajuća nemasna tekstura, ostali su isti. Također, odlično je i to što ovaj kultni eliksir ljepote ne sadrži dodatke poput konzervansa, silikona i mineralnih ulja.

Nova inačica Huile Prodigieuse Riche luksuzno je i neodoljivo mirisno suho ulje koje u novoj formulaciji sadrži čak 30 posto više ulja makadamije, koje je po svom sastavu najsličnije sebumu kože. Zimi, kada koža dodatno gubi vlagu uslijed hladnoće i zagrijanih prostorija, Nuxeovo kultno ulje i više je nego dobrodošlo, osobito jer nije namijenjeno samo njezi kože lica već i tijela te kose koje hrani jednako učinkovito. Rezultat su nahranjena, obnovljena i mekša koža, ali i kosa, sa satenskim sjajem bez masnih tragova.

Huile Prodigieuse Riche ima jako antioksidativno djelovanje, a dokazana je i njegova učinkovitost na smanjenje vidljivosti strija. Što se pak kose tiče, njeni su vrhovi nakon primjene ovog suhog ulja obnovljeni i sjajniji.
Koristiti ga možete izravno ili pak kao dodatak u kupki, ali i omiljenoj hidratantnoj kremi za još snažniju hidrataciju i njegu.

Bogato čudesno ulje, Nuxe Huile Prodigieuse Riche 100 ml, Farmacia, 247 kn

Foto: Nuxe press

INSPIRIRAJTE SE

Limitirana make-up kolekcija

Za još bolji efekt na usnama

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići