Boja sunca

Jarke nijanse žute istaknule su se kao apsolutni favorit proljetne sezone i zasjale su na tronu vodećih trendova

Žuta boja u trenu transformira svaku kombinaciju i daje joj nevjerojatnu snagu. Stoga, bez obzira na to odlučite li se za žuti outfit od glave do pete ili pak ovu moćnu nijansu upotrijebite kao akcent proljetnog looka, ne možete pogriješiti. Žuta boja isijava optimizmom, srećom i energijom. Za ženstveni spoj koristite atraktivnu asimetričnu haljinu kao bazu oko koje ćete nadograditi strukirani sako, elegantne salonke od brušene kože i veliku ili malenu torbicu, ovisno o prigodi.

Torba Lacoste, Maras, 2073 kn; salonke, Nine West, 659 kn; haljina, Imperial, 699 kn; sako, Saxx, 544,50 kn; torbica, Carpisa, 229 kn; tuš za oči, Nyx, 45,90 kn

Neka sportski elementi i modni dodaci također budu žuti! Odaberite ručni sat u zadanoj nijansi i nosite ga uz omiljenu, kultnu žutu kabanicu. Za sve one sportski nastrojene, odnosno hrabre, tu je i skateboard. A kako biste osvježili dane, birajte upečatljivi, žuti iPhone.

Sat Guess, Watch Centar, 468,30 kn; skateboard, Interspar, 149,99 kn; kabanica Jake’s, Peek&Cloppenburg, 599 kn; knjiga S. Thorne ‘Igra ljubavi i mržnje’, Hoću knjigu, 99 kn; mobitel iPhone XR 64 GB, iStyle, 7499 kn

Kozmetički preparati u traženoj boji osvježit će svaku kupaonicu, a na vas će utjecati vrlo pozitivno pa bez imalo ustručavanja isprobajte žuti lak za nokte, suho ulje za tijelo, parfem ili pak gel za tuširanje u nijansi optimizma.

Suho ulje Immortella, dm, 169,90 kn; maska za lice Clarins, Müller, 315,90 kn; lak za nokte Chanel, Douglas, 215 kn; parfem Braccialini original EdP 50 ml, dm, 299,90 kn; gel za tuširanje Citronovac s citrusima, L’Occitane, 120,50 kn

Foto: Zara press i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Trikovi za stilsku peticu

Devedesete!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići