Boje sezone koje će osvježiti vašu garderobu

Nijanse koje dominiraju modnim ormarima

Od nježnih i klasičnih bež i sive, neutralnih boja koje će odgovarati svemu s čime je kombinirate, ove sezone u trendu su tonovi koji podižu svaki outfit. Upečatljivo crvena, nježna plava i boja godine prema Pantone Institutu dominirat će gradskim ulicama.

Pronašli smo komade koji će neupitno začiniti vaše omiljene kombinacije.

Jeste li znali da ova nijansa baby plave pristaje svakom tonu kože i boji kose? Da, i svakoj kombinaciji odjeće – ublažava jarkost, a istovremeno oraspoloži neutralnost. Odlično za proljetne i ljetne modne odabire.

H&M, 19,99 €

 

Stradivarius, 25,99 €

Institut za boje Pantone nedavno je proglasio “Peach Fuzz” svojom bojom godine, koja je posvuda – i jasno nam je zašto. Svakome daje svježinu i nježnost.

Mango, 22,99 €

 

Mona, 159,90 €

Crvena je sofisticirana nijansa koja nudi upečatljiv dojam kad je kombinirate s neutralnim paletama ili pak kontrastnim bojama. Zabljesnite u naboranoj suknji koja prati liniju tijela ili svojoj minimalističkoj kombinaciji dodajte zagasito crvene cipele koje će vašem looku dati sofisticiranost.

Zara, 35,95 €

Pull&Bear, 17,99 €

 

Foto: Canva, press Pull&Bear, H&M, Mona, Zara

Fashion Week '23/24' - Trend report

Baby blue i latte - neodoljiv kombo sezone

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići