Volim isprobavati razne recepte za deserte, ali uvijek se na kraju nekako vratim onim najjednostavnijima. S njima se ne može pogriješiti! Ovu tortu možete zamutiti u jednoj posudi, a možete je peći i u kvadratnom kalupu, pa je rezati na kocke. Također, umjesto šumskog voća možete koristiti neko drugo, po vašoj želji. Priprema je vrlo brza i jednostavna, nadam se da ćete isprobati ovu tortu i uživati.
Priprema:
Pomiješajte sve sastojke za kremu i izmiksajte. Kremu prebacite u kalup za tortu promjera 20 cm. Sastojke za preljev sjedinite pjenjačom pa prelijte preko kreme od sira. Po vrhu pospite šumsko voće i pecite tortu 35 minuta na 190 °C. Pečenu tortu ostavite da se dobro ohladi prije rezanja.
Šumsko voće SPAR, 250 g, 2,12 € (15,97 kn); vanilin šećer S-BUDGET, 0,39 € (2,93 kn); prašak za pecivo S-BUDGET, 0,52 € (3,91 kn); svježi sir S-BUDGET, 500 g, 1,98 € (14,91 kn); kiselo vrhnje S-BUDGET, 180 g, 0,78 € (5,87 kn); brašno S-BUDGET, 0,78 € (5,87 kn); jaja Natur*pur, 6 komada, 2,38 € (17,93 kn), sve SPAR
Foto: Bruna Vučak