Brza torta od sira i šumskog voća

Bruna Vučak donosi jednostavan recept

Volim isprobavati razne recepte za deserte, ali uvijek se na kraju nekako vratim onim najjednostavnijima. S njima se ne može pogriješiti! Ovu tortu možete zamutiti u jednoj posudi, a možete je peći i u kvadratnom kalupu, pa je rezati na kocke. Također, umjesto šumskog voća možete koristiti neko drugo, po vašoj želji. Priprema je vrlo brza i jednostavna, nadam se da ćete isprobati ovu tortu i uživati.

Priprema:

Pomiješajte sve sastojke za kremu i izmiksajte. Kremu prebacite u kalup za tortu promjera 20 cm. Sastojke za preljev sjedinite pjenjačom pa prelijte preko kreme od sira. Po vrhu pospite šumsko voće i pecite tortu 35 minuta na 190 °C. Pečenu tortu ostavite da se dobro ohladi prije rezanja.

Šumsko voće SPAR, 250 g, 2,12 € (15,97 kn); vanilin šećer S-BUDGET, 0,39 € (2,93 kn); prašak za pecivo S-BUDGET, 0,52 € (3,91 kn); svježi sir S-BUDGET, 500 g, 1,98 € (14,91 kn); kiselo vrhnje S-BUDGET, 180 g, 0,78 € (5,87 kn); brašno S-BUDGET, 0,78 € (5,87 kn); jaja Natur*pur, 6 komada, 2,38 € (17,93 kn), sve SPAR

Foto: Bruna Vučak

INSPIRIRAJTE SE

Journal x City Center one

Kako nositi natkošulju ovog proljeća?

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići