Buntovnička strana nove kolekcije

Modnom scenom iznova su zavladali vječni klasici i to u kombinacijama boljim nego ikad prije

Tako je Replay u novoj kolekciji, predstavljenoj u tri nove linije – Black Holiday, Military Surfer i The Burning man, naglasio buntovničku i otkačenu stranu. Rokerski štih karakterizira Black Holiday kolekciju, u kojoj neupadljive boje igraju glavnu ulogu. Ipak, modelima se provlače poneki snažni crveni akcenti, ali i kontrastni šavovi. Statement komadi ove kolekcije su kožna jakna i skinny kožne hlače s cvjetnim grafitom.

Naizgled nespojiva kombinacija vojničkih i surferskih elemenata sastavni je dio Military Surfer linije, koju su obilježile maslinaste boje i maskirni uzorci, kojima kontrast čine ženstveni detalji kao što su blještavi ukrasi i prugice.

Najpopularniji umjetnički festival The Burning man nadahnuo je istoimenu kolekciju, koja se odlikuje ružičastim i svijetlim nijansama. Ovaj glamurozan pustinjski stil idealan je za sve samosvjesne Replay djevojke.

No bez obzira na ove vrlo atraktivne modne kombinacije, u fokusu je i dalje bezvremenski jeans u bezbroj trendi varijanti. I dalje na modnom tronu, s lakoćom ćete ga moći kombinirati s ostalim trendovskim komadima poput topova, kožnih jakni, cvjetnih uzoraka… Jer kada je moda u pitanju, nema ustručavanja, kombiniramo sve, nosimo to sa stavom i pritom se dobro zabavljamo!

 

Torbica
590 kn
Haljina
1100 kn
Espadrile
570 kn
Top
850 kn
Suknja
850 kn
Torba
1870 kn
Traperice
1440 kn
Jakna
1950 kn
Traperice
1610 kn

Foto: Replay press

INSPIRIRAJTE SE

Bijela majica = must have

Spoj nespojivog

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići