Modna igra

Buntovnička strana nove kolekcije

Modnom scenom iznova su zavladali vječni klasici i to u kombinacijama boljim nego ikad prije

Tako je Replay u novoj kolekciji, predstavljenoj u tri nove linije – Black Holiday, Military Surfer i The Burning man, naglasio buntovničku i otkačenu stranu. Rokerski štih karakterizira Black Holiday kolekciju, u kojoj neupadljive boje igraju glavnu ulogu. Ipak, modelima se provlače poneki snažni crveni akcenti, ali i kontrastni šavovi. Statement komadi ove kolekcije su kožna jakna i skinny kožne hlače s cvjetnim grafitom.

Naizgled nespojiva kombinacija vojničkih i surferskih elemenata sastavni je dio Military Surfer linije, koju su obilježile maslinaste boje i maskirni uzorci, kojima kontrast čine ženstveni detalji kao što su blještavi ukrasi i prugice.

Najpopularniji umjetnički festival The Burning man nadahnuo je istoimenu kolekciju, koja se odlikuje ružičastim i svijetlim nijansama. Ovaj glamurozan pustinjski stil idealan je za sve samosvjesne Replay djevojke.

No bez obzira na ove vrlo atraktivne modne kombinacije, u fokusu je i dalje bezvremenski jeans u bezbroj trendi varijanti. I dalje na modnom tronu, s lakoćom ćete ga moći kombinirati s ostalim trendovskim komadima poput topova, kožnih jakni, cvjetnih uzoraka… Jer kada je moda u pitanju, nema ustručavanja, kombiniramo sve, nosimo to sa stavom i pritom se dobro zabavljamo!

 

Torbica
590 kn
Haljina
1100 kn
Espadrile
570 kn
Top
850 kn
Suknja
850 kn
Torba
1870 kn
Traperice
1440 kn
Jakna
1950 kn
Traperice
1610 kn

Foto: Replay press

INSPIRIRAJTE SE

Bijela majica = must have

Najobičniji komad odjeće koji osvaja...

Spoj nespojivog

Vrhunski stil leži u kombiniranju...