Casual par

Svake se hladne sezone iznova vraćamo omiljenom paru

Jednostavne kombinacije ponekad ostavljaju najbolji dojam. Pogotovo u opuštenim situacijama kad želimo izgledati stylish, a da pritom ne pretjeramo. Zato su za hladnih dana pleteni puloveri i traperice ultimativna kombinacija za čistu peticu.

Svakodnevni street style začinite zanimljivim parom u vidu traperica koje kombiniraju dijelove trenirke. Njihovi cool ušivci i aplikacije ne samo da će privlačiti poglede nego će biti i udoban komad za sve aktivnosti koje dan stavi pred vas. Uz njih uparite color block pulover kraće forme i crne gležnjače na vezanje.

Pulover, Stradivarius, 199,90 kn; traperice, Desigual, 909 kn

Poslovne prilike ipak zahtijevaju nešto smirenije boje i elegantnije krojeve. Zato klasičan pulover nježne pastelne boje kombinirajte uz traperice zvonolikih nogavica. A za dozu elegancije dodajte im klasične salonke ili elegantne gležnjače na tanku potpeticu.

Pulover Jake’s, Peek & Cloppenburg, 379,95 kn; traperice, C&A, 179,90 kn

Za retro izgled posegnite za ispranim trapericama širokih nogavica. Uz njih kombinirajte masivan pulover kabelskog pletenja u jarkoj boji. A za potpuni dojam preko svega prebacite oversized kaput i dodajte malu torbicu preko ramena.

Pulover, H&M, 199 kn; traperice, Zara, 229,90 kn

Široki pulover kariranog uzorka najbolje pristaje uz omiljene traperice mom kroja. Ovu kombinaciju možete upariti s chunky tenisicama ili podvrnuti nogavice i obuti robusne crne čizme. Za koju god varijantu se odlučile, stvorit ćete genijalan street style look.

Pulover, Orsay, 249,90 kn; traperice, Mango, 249,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Cool komad

Trend koji je zavladao Instagram scenom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići