Chic i udobne – zimske kombinacije za svaki dan

Elegancija nikad nije bila jednostavnija

Poprilično užurbani dnevni ritam često ne ostavlja puno prostora za jutarnje osmišljavanje stylish kombinacija za odlazak na posao. Iako će brojne žene na tu konstataciju ustvrditi da se outfiti slažu barem večer ranije, to je za brojne ipak nedosanjani san. Međutim, ako vašom garderobom vladaju bazični komadi u bezvremenskim nijansama koje ne podliježu brzomijenjajućim trendovima, za slaganje chic looka bit će vam potrebno svega nekoliko minuta.

Romantična haljina kojom dominira neutralna crna osnova je svake ženske capsule garderobe. Uz nju možete kombinirati zaista sve, no naš je savjet da se ipak držite bazičnog crno-bijelog spoja koji, neovisno o kojim komadima je riječ, izgleda elegantno i sofisticirano. Stoga uz jednu takvu haljinu spojite klasične čizme na tanju potpeticu i crni kaput stegnut u struku. A kad su dodaci u pitanju, šešir nešto šira oboda i torbica strogih linija bit će pun pogodak.

Sunčane naočale, Nicole Marie, 160 kn; šešir, H&M, 189 kn; čizme, Mango, 449,90 kn; haljina, Zara, 229,90 kn; kaput, Orsay, 449,90 kn; torba, Aldo, 490 kn

Ovaj tonski nepogrešiv spoj, osim u bezvremenskim kombinacijama, nositi možete i u onima trendi prizvuka. U tom će slučaju vaš saveznici postati bijela oversized dolčevita od tankog pletiva i crna kožnata ili satenska suknja. I sasvim je svejedno koju od njih odabrale i u kojem ona kroju bila jer će ovaj par u obje verzije odisati elegancijom. Naravno, odabir obuće u ovom slučaju pada na uvijek chic salonke i efektnu preštepanu torbicu s tankom lančanom ručkom koju ćete jednostavno nositi i preko ramena i kao crossbody varijantu.

Kaput, Mango, 1199 kn; salonke Gino Rossi, CCC, 749 kn; dolčevita, H&M, 229 kn; sat Rosefield, Watch Centar, 655 kn; suknja, Orsay, 229,90 kn; torbica, Aldo, 390 kn

Ipak, nisu samo crna i bijela te koje će bez puno truda i razmišljanja osigurati elegantne i sofisticirane lookove. Dapače, jednak efekt postići ćete i s zemljanim tonovima koji savršeno pristaju baš svakoj prigodi za koju se odijevale. U formi hlača klasična kroja u paru s lepršavom košuljom ili bluzom zataknutom u struku stvorit ćete izvrsnu bazu koju s lakoćom možete oplemeniti modnim dodacima u istim tonovima. Salonke s nešto nižom blok potpeticom i tote torba bit će izvrstan odabir koji će vas pratiti kroz čitav dan.

Košulja, H&M, 149 kn; torba, Aldo, 540 kn; naušnice, Argentum, 460 kn; hlače, Mango, 199,90 kn; kaput, Orsay, 299,90 kn; salonke Gino Rossi, CCC, 699,90 kn

Foto: Mango i press

INSPIRIRAJTE SE

Efektni i raskošni komadi koji prizivaju proljeće

Eklektične kombinacije u kojima ćete biti primijećene

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići