Na vrhu top ljestvice

Donosimo vam top 5 stvari koje bi svaka dama trebala imati za rođendan

Za svoj najljepši dan u godini – rođendan – svatko voli zabljesnuti. Bez obzira jeste li taj dan slobodni ili radite, odaberite top kombinaciju, nabacite široki osmijeh i budite spremni za čestitare!

City top 5 predlaže baršun, blještavi nakit, iPhone na koji ćete primati čestitke i neizostavan crveni ruž. Mekana i podatna tekstura baršuna, koji se u prošlosti smatrao luksuzom jer ga je nosilo samo plemstvo, ali i bogati trgovci, trenutno je najpoželjnija tkanina.

No i sam baršun se razlikuje po svojoj kvaliteti, pa je tako onaj najskuplji od svile, a najpristupačniji je načinjen od sintetičkih materijala. Zasigurno nećete pogriješiti ako ga kombinirate u više komada, primjerice u varijanti popularne bajkerske jakne i atraktivnih cipela s potpeticom, jer ove sezone baršun je preuzeo glavnu riječ pa ga osim na svim komadima odjeće nalazimo i na torbama, cipelama, ali i tenisicama.

Kombinirati ga možete uz kožnu i svilenu odjeću u večernjoj varijanti, a uz jeans za dnevnu varijantu. Upotpunite ga blještavim nakitom, poput bogate ogrlice ili broša, jer otmjena baršunasta tekstura vapi za nakitom starinskog štiha, a sve začinite crvenim ružem koji poziva na poljupce! Točku na ‘i’ dat će najnoviji iPhone 8, s kojim pofotkajte svoju rođendansku kombinaciju.

 

Deichmann
229 kn
iPhone 8, 64 GB
iSTYLE
6659 kn
Bershka
349,90 kn
Zaks
1720 kn
Yves Rocher
90 kn

 

Foto: artikli iz City one magazina

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići