Čizme s karakterom

Omiljeni modni dodatak u kombinaciji s romantičnim haljinama, it balonerima, ali i kraćim kaputima upravo su motorističke čizme, točnije gležnjače i to ukrašene remenčićima, masivnim kopčama i zakovicama.

Iako su već nekoliko sezona prisutne u brojnim kombinacijama ulične mode, sada su dobile novo, urešenije lic. Njihova najpopularnija forma je i dalje ona originalnih moto čizama – obla, s niskom, gotovo ravnom potpeticom, a pojavljuju se i atraktivne inačice s nešto višom potpeticom i šiljatog vrha.

Baš kao i kod odjeće, i ove čizme dolaze u supermodernom leopard izdanju, čiji je print obojio gotovo sve što se tiče mode.

Mass, 1299 kn

Hibrid između moto i kaubojskih čizama vrlo je atraktivan te osim tako poželjnih remenčića sadrži zatvarač, ali i metalni ukras na vrhu.

Stradivarius, 489,90 kn

Netipična bijela varijanta savršeno će se uklopiti u romantične dnevne kombinacije.

Deichmann, 349 kn

Raskošno ukrašene robusne čizme na sebi nose zakovice, šiljke tupog vrha, kopče i vezice i kao stvorene su za urbane rokerice.

Zara, 699,90 kn

Ženstvena verzija podrazumijeva usku potpeticu, šiljati vrh i pripijenu formu koja prati liniju gležnja.

Les Autres, Mass, 999 kn

Još jedan pročišćeniji model sastoji se od tanjeg potplata koji je obrubljen sitnim zakovicama, zaobljenih formi i naravno velikih kopči.

Deichmann, 349 kn

https://www.instagram.com/p/BoRQzrgHidB/?taken-by=lornaluxe

https://www.instagram.com/p/BoyxPFNF9wo/?taken-by=lucywilliams02

https://www.instagram.com/p/BozavP7DSMH/?taken-by=songofstyle

https://www.instagram.com/p/BopC1lqnrSG/?taken-by=imlaurenblack

https://www.instagram.com/p/BoQ8m7FF5FT/?taken-by=styleshiver

https://www.instagram.com/p/Bouy8ellxjF/?taken-by=cheraleelyle

Foto: Shutterstock, Instagram i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Traženi retro spoj

U samo jednom komadu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići