Cool klinci

Kad se srede, naši su najmlađi slatki kao pravi mali bombončići

I klinci imaju svoj stil! Zato im je potrebno dopustiti da se i oni izražavaju kroz kreativnost odabira neodoljivih outfita. Naravno, uz vaš nadzor kako ipak ne bi usred ljeta odlučili u kombinaciju uklopiti i debelu jaknu. A ljeto je savršeno godišnje doba za isprobavanje zanimljivih kombinacija. Zato vam donosimo inspiraciju za obiteljsku šetnju ili izlazak na sladoled koju bi i vaši najmlađi sigurno odobrili.

Djevojčice se obožavaju dotjerivati i odijevati u razne zanimljive kombinacije inspirirane omiljenom princezom iz bajke. Zato će vaša curica sigurno za sebe odabrati preslatku haljinicu od tila s volanima. U ovom lepršavom materijalu osjećat će se kao vila s čarobnim štapićem koja ostvaruje sve svoje želje. Uz nju će upariti bijele sandalice sa srebrnim aplikacijama koje će svjetlucati kamo god se zaputila. A kako bi bila stylish baš kao mama, sa sandalama ili haljinom uparit će torbicu u kojoj će čuvati svoju omiljenu igračku.

Napuhanac Intex, Baby Center, 339,90 kn; sandale, Geox, 599 kn; haljina, H&M, 149 kn; torbica lutkica, Zara, 109,90 kn; torbica miš, Mango, 119,90 kn

Dječaci će ipak prije odabrati praktične outfite koji su nerijetko ukrašeni likovima superjunaka ili detaljima iz najdražih im crtanih filmova i videoigrica. Zato će njihov prvi izbor biti cool polo majica s printom i kratke hlačice u kojima će se moći igrati satima. Naravno, tu su i neizostavne japanke koje će vrlo lako izuti kako bi bos mogao trčati. A uz sebe će rado imati i genijalan ruksak u koji će pospremiti igračke bez kojih i inače ne izlazi iz kuće.

Majica, C&A, 69,90 kn; kratke hlače, H&M, 54,90 kn; japanke Havaianas, ShoeBeDo, 119,20 kn; ruksak, Zara, 199,90 kn; igračka VW Buba Solido, Müller, 359,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Ljetni must-have

Zaštitna moć prekrivanja

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići