Cool likovi

Motivi iz omiljenih filmova, crtića, serija ili pak pjevači nekada su isključivo krasili dječje sobe na posterima. Danas se pak njihovi likovi pojavljuju na gotovo svim artiklima, od majica preko ruksaka pa sve do tenisica i kofera

Izdvojili smo one najaktualnije, poput Justina Biebera, Violette, likove iz Snježnog kraljevstva i Star Warsa te složili inspirativne izloge za djecu i tinejdžere.

Pjevač Justin Bieber velika je zvijezda koju prate mnogi mladi, stoga će biti oduševljeni majicom s njegovim likom, baš kao i outfitom sličnom onom slavnog pjevača. Uz crnu majicu i šiltericu, odaberite inačicu bejzbol jakne i to u boji, kako biste razbili monotoniju tamnih nijansi. Jako je moderan i maskirni print pa ga možete isfurati u formi ruksaka, ali i najnovijih Nike tenisica. Sastavni dio ovog looka su slušalice, cool selfie maskica za mobitel, kao i ručni sat u sportskoj varijanti.

Majica, H&M 79 kn; jakna, H&M, 150 kn; šilterica, C&A, 59,90 kn; selfie maskica za mobitel, Mish Mash, 100 kn; ruksak, Müller, 159,90 kn; tenisice Nike, Tomas sport, 379 kn; slušalice Tracer, Tisak media, 119 kn; sat adidas, Krona, 360 kn

Violetta je osvojila mnoga srca, naročito djevojčica koje vole imati baš sve u njezinom znaku. Nećete pogriješiti ako nabavite magazin Violetta modni dodaci s naljepnicama ili pak japanke za bojenje u istom stilu. Djevojčice će također oduševiti i donje rublje s natpisima iz omiljene serije. Jednako atraktivne bit će i traperice oslikane cvijećem te majice s blještavim slovima.

Jakna, Okaïdi, 249 kn; majica, C&A, 99,90 kn; traperice, s.Oliver, 319 kn; hlače, Mango, 169,90 kn; gaćice, 3 kom, Interspar, 29,99 kn; japanke za bojenje, Interspar, 43,99 kn; Violetta modni dodaci, Tisak media, 39,90 kn; tenisice, Ciciban, 519 kn

Serijal Star Wars uvijek je jednako atraktivan pa se različiti likovi iz franšize mogu pronaći na majicama, ruksacima, ali i koferima, koji će biti korisni u nadolazećoj sezoni putovanja. A kako djeca vole skupljati naljepnice, nabavite im knjigu s naljepnicama na kojima se nalaze brojni likovi iz omiljenog serijala.

Hlače, Okaïdi, 149 kn; majica, Mango, 89,90 kn; šilterica, Okaïdi, 69 kn; knjiga s naljepnicama The Phantom Manace, Interspar, 49,90 kn; ruksak, Interspar, 34,99 kn; kofer, Maras, 859 kn

Frozen ili Snježno kraljevstvo također je pri samom vrhu popularnosti u dječjem svijetu. Stoga ne čudi činjenica kako se motivi likova iz tog crtića mogu pronaći baš na svemu što djeca trebaju. Nas su oduševili set za boćanje, kao i set kopčica za kosu koje se nalaze u kruni. Svojoj malenoj možete kupiti i traper haljinu, ali i majicu s likom ‘Snježne princeze’. A neodoljive su i čipkaste tenisice, kao i mini torbice za djevojčice.

Set ukosnica za kosu, C&A, 34,90 kn; majica, C&A, 69,90 kn; haljina, C&A, 149 kn; šilterica, C&A, 59,90 kn; tenisice, CCC, 99 kn; čaša sa slamkom, Interspar, 24,99 kn; set za boćanje, Baby Center, 89,99 kn; torbice, Froddo, svaka 79 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Poni kao lajtmotiv

Bijela majica = must have

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići