Country look

Najnoviji stilski pravac koji se nametnuo kao vodeći trend sezone je urbani country look, koji osim popularnih kaubojki podrazumijeva i ostale pripadajuće komade

Tako se nose karirani uzorci, ali u formi hlača i sakoa, torbe od brušene kože nerijetko su ukrašene resicama , a kožne jakne podstavljene krznom.
Ulicama su zavladale moderne country djevojke u kaubojkama, koje su sveprisutne u brojnim outfitima, pa čak i onima koji nemaju previše veze s prvotnom inspiracijom. Jer kaubojke se nose i uz elegantne kombinacije i poslovne outfite.

Kaubojke Catwalk, Deichmann, 249 kn

Aktualni karirani uzorak može se pronaći i na hlačama klasičnog kroja koje će se odlično uklopiti uz dnevne, uredske varijante.

Hlače, United Colors of Benetton, 479 kn

Jakna načinjena od imitacije brušene kože i toplog krzna također je u fokusu, a osim uz omiljeni jeans, u novoj sezoni nosi se uz mini suknje i karirane uzorke.

Jakna, H&M, 349 kn

Topli kardigan u oversized izdanju vrlo je popularan ove jeseni, a možete ga isfurati u brojnim zanimljivim spojevima – uz klasične hlače na crtu, suknje od trapera, ali i preko maksi haljina.

Kardigan, Mango, 349,90 kn

Midi i mini torbice preuzele su svu modnu pozornost, a naročito ako su u smeđim tonovima i upotpunjene zlatnim detaljima.

Torba, Jenny Fairy, CCC, 199 kn

Kratke suknje apsolutni su favorit sezone, a u country varijanti kombiniraju se uz kaubojske čizme i detalje s resicama.

Suknja, Orsay, 169,90 kn

Iako klasičan sako na dvoredno kopčanje ne spada u tipičan look Divljeg zapada, u ovaj se stil uklapa zbog kariranog uzorka, koji mu daje neodoljiv trendi štih.

Sako, New Yorker, 269 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Povratak u budućnost

Kožne suknje

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići