Crni klasik

Ovo je jedini model torbe koji trebate u 2021. godini

Nova godina sa sobom donosi i nove planove. Neke od vas odlučile su da će trošiti manje na shopping, druge su napravile listu odjeće i modnih dodataka koji im stvarno trebaju, a treće još uvijek razmišljaju u koje je odjevne komade i detalje pametno investirati u ovoj godini. Ono što vam već sad možemo reći da se na listi komada koji vam stvarno trebaju nalazi jedna jako elegantna torba u crnoj boji. Model koji odiše klasikom i koji se nametnuo kao vodeći za godinu koja je počela. Praktična, laka za kombiniranje, elegantna i jednostavno vječna, crna torba jedan je od onih komada s kojim nećete pogriješiti ako se odlučite za kupnju. Pojavila se u brojnim kombinacijama vodećih influencerica i pokazala se kao sjajan komad koji se može odlično prilagoditi svakom modnom stilu i dobnoj skupini. Takozvani tote model prkosi svim trendovima i stvoren je za bezbroj poslovnih i ležernih kombinacija.

Jenny Fairy, CCC, 199 kn

Varteks, 800 kn

Iako je godina u znaku mini i mikro torbica, ruku na srce – svima nam treba velika i praktična torba u kojoj nosimo sve što nam treba za radni dan ili za cjelodnevno zujanje gradom. A ovaj crni tote model upravo je ono što nam svima treba. Dok je prijašnjih godina tote većinom dolazio u modelu položenog pravokutnika, ove godine postaje uspravni pravokutnik veličine A4 formata, izgleda senzacionalno, sofisticirano i jako cool.

Massimo Dutti, 949 kn

Calvin Klein, Maras, 952 kn

Obožava kombinacije s crnim čizmama malih blok potpetica, gležnjačama sa šarenim vezicama, ali i one cool stylinge s omiljenim retro tenisicama. Nosiv je u poslovnim prilikama uz fino krojena odijela i chic salonke, ali i u ležernim situacijama uz predimenzionirani baloner ili sako te vaše najdraže isprane traperice.

Mango, 199,90 kn

Zara, 179,90 kn

Foto: Mango, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Zavodljiv komad

Ležerno, a ženstveno

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići