CrossFit vibes

Vrhunski materijali, upečatljivi detalji i krojevi koji omogućavaju pun raspon pokreta idealna su formula za sportski outfit

U novu sezonu krenite zdravo i to uz top opremu i adekvatne dodatke. Bez obzira na to o kojem se odjevnom predmetu radi, za vježbanje birajte komade primjerene vježbama koje izvodite. Naravno, neka budu što udobniji kako vas ne bi sputavali. Efektne kratke hlačice osim samostalno možete nositi i preko tajica uz čvrsti sportski top ili, pak, kvalitetnu majicu. Važna stavka su i tenisice koje moraju biti lagane, ali i stabilne.

Top Reebok, Top Sport, 149 kn; kratke hlače Reebok, Top Sport, 229 kn; majica Nike, Intersport, 375,95 kn; grid ball, Intersport, 195,95 kn; tenisice, Buzz, 1149 kn; majica Champion, Sport Vision, 429 kn

Muški sportski outfit također uključuje hlačice ili trenirku i adekvatne majice. Naravno, neizostavne su i tenisice što čvršćeg formata. A na odmet neće biti ni rekviziti u formi utega, štoperice i boce za vodu.

Majica, Superdry, 195,30 kn; kratke hlače Reebok, Hervis, 449,99 kn; boca, Superdry, 159 kn; uteg, Intersport, 199,95 kn; štoperica, Hervis, 279,99 kn; tenisice Puma, Top sport, 849 kn; trenirka Nike, Sport Vision, 419 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići