Crvena – boja sezone

Tmurnim jesenskim sivilom ovog je puta zavladala vatrena i energična crvena nijansa

Boja strasti i ljubavi nosi se od glave do pete, tako da vam za ovu sezonu neće biti dovoljan samo kultni crveni ruž. Ova boja simbolizira hrabrost, ali i privlači pozornost pa je jasno da za nju i u odjevnom smislu treba odvažnosti. Osobe koje vole ovu boju većinom su pozitivne i aktivne.

Crvena je u modnoj prošlosti bila statusni simbol, naime nekada je samo plemstvo moglo nositi crvene potpetice, Rimljanima je označavala početak bitke, dok je u Kini crvena boja vjenčanja. Sada je ova boja, jakog vizualnog dojma, dostupna svima i to u svim verzijama.

Tako nova sezona donosi bezbroj neodoljivog crvenila, kao što su ženstvene haljine, hlače na crtu, ali i modni detalji poput cipela, tenisica, satova i naočala. Ako vam inspiracija filmskim naslovom ‘Žena u crvenom’ od glave do pete djeluje previše, trenutno najpoželjniju nijansu kombinirajte uz bijelu, crnu ili pak bež boju, s kojima ne možete pogriješiti.

Valentino, Max Mara, Fendi i Victoria Beckham, samo su neka od slavnih dizajnerskih imena koja su u svoje kolekcije uvrstili upravo crvenu. Naš odabir pronađite u galeriji.

 

 

Jenny Fairy
CCC
229 kn
Imperial
799 kn
Lacoste
1552,20 kn
Furla
Zaks
1057 kn
John Lennon
Optika Anda
1200 kn
Puma
Tomas Sport
919 kn
Bourjois
dm
55,90 kn
SIX
199 kn
Love Bracelet
Borboleta
195 kn
Mango
249,90 kn
Mango
349,90 kn
Bourjois
dm
89,90 kn
CCC
229 kn
Ecco
750 kn

 

 

Foto: artikli iz City one magazina

INSPIRIRAJTE SE

Majice s kapuljačom za savršen casual look

Kitchen accessories: Praktično, a lijepo!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići