Crveni kvadratići

Karirani uzorak opet je uzeo maha i nametnuo se kao trend broj jedan. A sada nam slijedi novi val ovog must-have dezena i to onaj podvučen popularnom crvenom nijansom

Tako nas u djetinjstvo vraćaju suknje s kopčama, a u mladost košulje i haljine ključnog uzorka. No, danas se može pronaći i puno više osim spomenutih komada – tu su odijela, hlače visokog struka…

Klasične suknje na preklop, koje podsjećaju na školsku uniformu i ukrašene su kopčama, sada možete nositi uz čizme visokih sara i jednobojne dolčevite, a u cool varijanti uz tajice, kaubojke i kožnu jaknu.

Suknja Guess, Fashion&Friends, 649 kn

Uvijek tražena je i košulja s neodoljivim kariranim uzorkom koja odlično funkcionira uz jeans, ali i imperativ sezone – kožne komade. Možete je isfurati i u retro spoju preko dolčevite.

Košulja, New Yorker, 119 kn

Za sve poslovne žene tu je i tako poželjno odijelo. Njegova strukirana forma naglasit će liniju, osobito ako ga nosite uz visoke potpetice koje će vizualno izduljiti noge.

Sako, s.Oliver, 729 kn

Hlače, s.Oliver, 479 kn

Ženstvena varijanta krije se u maksi haljini čija se efektna tekstura sastoji od kombinacije različitih dezena kvadratića. Ova modna igra rezultirala je upečatljivim komadom koji na sebi nosi i cvjetne aplikacije. Pridružite joj čizme u country stilu i dugački kaput ili traper jaknu.

Haljina, Desigual, 979 kn

U fokusu su uski modeli hlača visokog struka koji nalikuju na tajice, a nose se u kombinaciji s kraćim modelima toplog pletiva ili pak dugačkim kardiganimagležnjačama.

Hlače, Zara, 149,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Apsolutni trend

Dobitna kombinacija

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići