Darovi u znaku ljubavi

Znak pažnje koji će razveseliti voljenu osobu

Bliži nam se Valentinovo, dan kad se ljubav i romantika jednostavno osjećaju u zraku. I iako je svaki dan idealan za slavljenje ljubavi, 14. veljače za većinu parova ipak nosi poseban značaj. Tada na sve načine nastojimo iskazati koliko nam naši partneri znače, a posebno mjesto u danu dobio je ritual darivanja. I dok se posebno trudimo oko odabira, često zapnemo i ne znamo što bismo darovali. Zato zavirite u našu inspiraciju, pronađite idealan znak pažnje, dodajte malu poruku i izmamite osmijeh na lice voljenoj osobi. A ako i dalje niste sigurni u svoj odabir, poklon-bon City Centera one garantira vam da će vaša bolja polovica za sebe odabrati baš pravi dar.

Žene na dar posebno vole dobiti lijepe stvari. I znamo da ponekad izgleda kao da je gotovo nemoguće pronaći onaj savršeni koji će oduševiti vašu nježniju polovicu. No ne budite obeshrabreni jer postoje univerzalni darovi koji su siguran odabir. Prvi od njih bit će njezin omiljeni parfem koji ćete prepoznati po skoro pa praznoj bočici na polici, a isto će vrijediti i za ruž. Ovi darovi osim što će biti siguran izbor, pokazat će joj da vam je stalo i da obraćate pozornost na detalje. Žene također na dar vole dobiti i odjeću te modne dodatke, posebno ako vam je nekoliko puta u izlogu omiljene trgovine pokazala haljinu ili torbicu koju si je baš poželjela. A za sve one u dugim brakovima i vezama, dobar će izbor biti i senzualno donje rublje kojem se možda nije nadala, ali će ga itekako znati cijeniti.

Grudnjak, Intimissimi, 239 kn; gaćice, Intimissimi, 119 kn; miris Chloé Rose Tangerine edt 30 ml, Müller, 499,90 kn; ruž Estée Lauder, Douglas, 445 kn; poklon-bon City Centera one, 100 i 200 kn; torbica, Aldo, 490 kn; haljina, Orsay, 399 kn

Ma koliko god djelovalo kako je ženama puno teže pronaći idealan dar, muškarci su često puno kompliciraniji. Njihove su želje često duboko sakrivene pa ćete čak i na otvoreno pitanje što bi htjeli za odgovor dobiti „ništa“. No i oni imaju svoje favorite i sitnice koje će ih sigurno razveseliti, a često su korisne prirode. Pa će tako bežične slušalice ili gamerska varijanta istih biti pravi hit u njegovim očima. Kod ljubitelja gadgeta isti će učinak imati pametan sat s bezbroj funkcija, a kod klasičara onaj elegantan i muževan. Sportaše će posebno oduševiti nešto od opreme koju i inače koriste. Pa obratite pozornost je li možda vrijeme za nove rukavice za boks ili nadopunu utega i pomagala za njegovu kućnu teretanu. No bez obzira na to koji njegovi hobiji i interesi bili, novi par bokserica nikada nije na odmet. A čak i ako oni to ne žele priznati, poklon-paket s parfemom i gelom za tuširanje ili s preparatima za njegu brade bit će pun pogodak.

Bokserice, Mango, 79,90 kn; rukavice Hammer MMA, Hervis, 399 kn; poklon-set (gel za tuširanje, balzam za poslije brijanja i toaletna voda) Trussardi, Douglas, 343 kn; sat Guess, Watch Centar, 944 kn; poklon-bon City Centera one 100 i 200 kn; slušalice Cellular Line, Elipso,179 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Spa užitkom protiv zimskog bluesa

Sofisticiran prizvuk

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići