Darovi za klince i klinceze

Naši najmlađi imaju najslađe osmijehe, pogotovo kad ih u čizmicama i ispod drvca dočekaju odlične igračke

DAoriv koji stižu od sv. Nikole garancija su širokog osmijeha najslađih dječaka i djevojčica. Ipak, blagdani su posebno vrijeme, pogotovo za najmlađe koji se vesele blještavilu lampica i otvaranju darova.

Preslatke lutkice i plišane igračke sigurno su dio želja vaše malene princeze. A na popisu će svoje mjesto pronaći i pokoja zanimljiva igra, kockice koje će pažljivo slagati te edukativne igre pomoću kojih će uz zabavu ponešto i naučiti.

Lego Friends, INTERSPAR, 199,99 kn; lutka Candylocks deluxe, INTERSPAR, 169,99 kn; Minnie Mouse Happy sounds, Baby Center, 159,99 kn; igračka pas Mini Walkies, INTERSPAR, 129,99 kn; plišani tuljan Silver, Baby Center, 269,99 kn; igra Moja prva matematika Brainbox, Baby Center, 119,99 kn

Vaš mali frajer za sebe će sigurno poželjeti figuricu iz omiljene igrice, ali i njezinu inačicu u obliku Lego kocaka. No neka vas ne zavara njegova ozbiljnost jer će i dalje uživati u preslatkim plišancima za kojima će posezati prije spavanja.

Miris Paw patrol 30 ml, dm, 39,90 kn; Twister Hasbro, Baby Center, 179,99 kn; Lego Minecraft, INTERSPAR, 149,99 kn; Dormeo Hoo-Hoo mini emotivna sovica, Dormeo home, 59,95 kn; Mickey Mouse Happy sounds, Baby Center, 159,99 kn; figura Fortnite Funko Pop, Elipso, 119 kn

Malo veće klinceze maštaju o zanimljivim igrama u kojima će pokazati sve svoje vještine i znanje. Ali i o modernim gadgetima uz koje će njezini privatni koncerti nalikovati na one njenih najdražih pjevačica i pjevača.

Miris LOL 30 ml, dm, 59,90 kn; bluetooth zvučnik Sony, Elipso, 199 kn; igra Wordsearch Goliath, Baby Center, 199,99 kn; Smartwatch Cordys, Sancta Domenica, 269 kn; bežične slušalice True Buds Ksix, Sancta Domenica, 259 kn; Disney društvena igra Čovječe ne ljuti se, Baby Center, 189,99 kn

Računalne igrice omiljena su zabava modernih coolera koji kao od šale prelaze na nove nivoe. Pa će kao pravi gameri poželjeti nove gadgete. No oni su i dalje vaši znatiželjni istraživači koje će obradovati i znanstvena oprema.

Slušalice s mikrofonom Logitech, Elipso, 499 kn; igra Mario Kart, Müller, 239,90 kn; Monopoly, Baby Center, 259,99 kn; Smartwatch Cordys, Sancta Domenica, 269 kn; volan za konzolu Trailblazer Speedlink, INTERSPAR, 469,99 kn; teleskop National Geographic, Baby Center, 429,99 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz City one magazina

INSPIRIRAJTE SE

Udobna i ženstvena

Čizme s debelim potplatom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići