Dašak crvene za njega

Zimski muški outfiti s daškom crvene savršena su uvertira u blagdane

Muškarci, za razliku od žena, blagdanski kič puno manje prenose na odjeću i svakodnevne kombinacije. No i dalje vole dašak crvene koja u svakodnevne lookove donosi malu dozu blagdanskog duha. Ova voljena prosinačka boja svoje mjesto pronalazi u svim stilovima pa je zato idealna nijansa za sve kombinacije i prigode.

U casual situacijama dovoljna će biti klasična crvena kapa koja se izvrsno spaja s nijansama smeđe. Ova topla kombinacija boja zahtijeva i takve komade pa će u ovom looku najbolje pristajati pleteni pulover i dolčevita te jakna od brušene imitacije kože s teddy podstavom. Uz tamne traperice i gležnjače na vezanje cool look je zagarantiran.

Traperice, C&A, 149,90 kn; gležnjače Bugatti, Humanic, 799 kn; kapa Lasocki, CCC, 39 kn; dolčevita, Zara, 199,90 kn; jakna, Mango, 699,90 kn; pulover, H&M, 249 kn  

Elegantan izgled zahtijeva dobru kombinaciju boja i komada. No to ne znači da njima treba vladati neutralna monotonija. Dapače, baza koju čini klasična bijela košulja, crveni pulover i plave hlače od odijela izvrsno se kombinira sa zanimljivim uzorcima. A jedan od njih vječno je moderni karirani uzorak na sakou šireg kroja. Preko svega odlično će pristajati kaput u boji devine dlake te stylish smeđe cipele.

Hlače, Mango, 349,90 kn; cipele Lasocki, CCC, 399 kn; pulover, C&A, 119 kn; košulja, H&M, 99,90 kn; kaput Review, Peek & Cloppenburg, 699 kn; sako, Zara, 599,90 kn

Najviše maštovitosti i unošenja blagdanskog duha vole urbani outfiti koji privlače pažnju. Tu do izražaja dolazi dječački šarm na komadima poput prigodnih kapa s coflekom i zanimljivih čarapa koje proviruju ispod traperica. Naravno, i ovdje naglasak pripada crvenoj nijansi u vidu dolčevite kojoj će izvrsno pristajati karirana natkošulja. Kad su jakne i kaputi u pitanju, ovaj stil i kombinacija vole oboje, tako da će se izvrsno spojiti s elegantnim crnim kaputom, ali i toplom puf jaknom.

Traperice, Mango, 349,90 kn; tenisice, Zara, 299,90 kn; kapa, C&A, 59,90 kn; dolčevita McNeal, Peek & Cloppenburg, 449 kn; natkošulja, H&M, 249 kn; čarape, H&M, 39,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

TOP KOZMETIKA ZA NJEGA

Tajna je u detaljima

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići