Detalj sezone – naušnice

Glomazne naušnice ove su sezone doživjele veliki „come back“

Jedan od glavnih modnih dodataka koji je prijašnjih sezona bio pomalo zapostavljen su naušnice. Njihov veliki povratak je u stilu, pa tako trendovi diktiraju ni male, ni decentne, već glomazne! Pa modno pravilo glasi – što veće i upadljivije to bolje.

Predimenzionirane naušnice obilježile su disco eru i osamdesete, tako da su čak i imale nadimak ‘lusteri’, zbog svoje veličine i kićenosti. Naušnice koje će obilježiti novu sezonu jesu velike i upadljive, ali i vrlo ‘fashion’ i nose se od jutra do mraka uz sve kombinacije, od jeansa, preko poslovnih kostima do večernjih haljina.

Stradivarius
69,90 kn
Dast, Crystal Vision
410 kn
Swarovski
669 kn
Calvin Klein, Krona
460 kn
Swarovski
829 kn
Ilina, Crystal Vision
448 kn
H&M
69,90 kn
Zara
79,90 kn
Aldo
120 kn
Mango
79,90 kn

Osim klasičnih zlatnih i srebrnih nijansi, u fokusu su boje, poput žute, zelene, ljubičaste, ali i blještavi kamenčići, resice… Za romantičarke su idealni modeli s leptirima i cvijećem, dok su za vječne rokerice najbolji izbor stilizirane ziherice u vrlo atraktivnoj izvedbi.

Umjetnički tipovi posegnut će za apstraktnim formama koje izgledaju poput skulptura, a trendseterice za biserima te atraktivnim naušnicama u boji.  Ako nemate probušene uši, nemojte očajavati, jer mnogo je modela na klipsu pa ćete i vi moći uživati u ovom upečatljivom i nezaobilaznom modnom detalju.

https://www.instagram.com/p/Be8_uWahVCo/?taken-by=harperandharley

https://www.instagram.com/p/Bc8NpHsHugS/?taken-by=camilacoelho

https://www.instagram.com/p/Bbxceh6F6gU/?taken-by=oliviapierson

Foto: Shutterstock, press i Instagram

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići