Dijamantni sjaj

Važne trenutke najbolje je obilježiti trajno, uspomenama koje nikada ne blijede, poput nakita

Ipak, nakit je ženin najbolji prijatelj, osobito ako je dijamantnog sjaja! Danas je drago kamenje nosivo kao nikada prije, a najbolju ponudu ovog simbola vječne ljubavi i uspjeha možete pronaći u zlatarnicama Zaks.

Zlatna narukvica s dijamantom, 2750 kn; zlatni privjesak s dijamantom, 2400 kn;  zlatni prsten s dijamantom, 11600 kn

Modni luksuz vječnog sjaja sada je još dostupniji jer na zimskom sniženju u Zaksu možete nabaviti svoj dragocjeni kamen i 25 posto povoljnije. I zato iskoristite priliku i već sada pronađite nešto za svoju voljenu, jer Valentinovo samo što nije zakucalo na vrata.

Zlatni prsten sa safirima i dijamantima, 23900 kn

 

Zlatne naušnice s dijamantima, 4850 kn; zlatni privjesak s dijamantom, 2485 kn; zlatni prsten s dijamantom, 10650 kn

 

Zlatni prsten sa cirkonima (lijevo), 4345 kn; zlatni prsten s dijamantima (desno), 7700 kn

 

Zlatne naušnice s dijamantima i ametistom, 20500 kn; zlatni privjesak s dijamantima i ametistom, 2750 kn; zlatni prsten s dijamantima i ametistom, 10500 kn

 

Foto: Zaks press

INSPIRIRAJTE SE

Šarm prugica

Outfiti trendseterica

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići