Dječje zimske radosti

Neka od najvećih dječjih veselja zasigurno su ona na snijegu, poput sanjkanja, grudanja, skijanja… A kako bi vaši mališani bezbrižno uživali, potrebna im je oprema u kojoj će ostati suhi i utopljeni

Dakle, osnovna odjeća za valjanje po snijegu su nepromočive hlače i jakna ili skafander. Zatim slijede zimske čizme, poznatije kao buce. Pripazite da i one budu vodonepropusne te ih svakako prije prvog nošenja poprskajte impregnacijskim sprejom. Obvezan dio zimskog outfita su i rukavice, no za grudanje i izradu snjegovića nemojte koristiti vunene već prave skijaške, kako ne bi promočile. Bogati izbor kapica omogućit će vam da birate između onih podstavljenih krznom, načinjenih od toplog filca ili pak klasičnih vunenih s coflekom.

Ukoliko želite da vam mališani budu što uočljiviji na snijegu, odaberite specifičnu boju ili uzorak skafandera ili skijaškog odijela pa ćete ih uvijek moći lako pratiti u njihovim snježnim radostima. Ako ste odlučili kupovati opremu poput skija, pancerica, kaciga i skijaških naočala, obratite pozornost na kvalitetu i nikada ne kupujte preveliku ili premalu opremu kako ne biste ugrozili sigurnost vašeg djeteta. Primjerice, premala kaciga će biti neudobna, a prevelika može lako ispasti, dok predugačke nogavice hlača nećete moći podvinuti, što bi moglo stvarati probleme.

Skije Atomic Ventage, Intersport, 1.299,95 kn; kaciga Alpina, Intersport, 689,95 kn; jakna Snoxx, Hervis, 459,99 kn; skijaške naočale Alpina, Hervis, 159,99 kn; rukavice, Hervis, 209,99 kn; hlače, Intersport, 319,95; pancerice Technopro, Intersport, 529,95 kn

 

Također, skijaške naočale kupujte zajedno s kacigom, kako biste vidjeli pristaju li jedno uz drugo. Neka vaša djeca budu odjevena u više slojeva, kako biste ih maksimalno zaštitili od hladnoće. Prvi sloj, koji je u funkciji upijanja znoja, neka bude od modernih i prozračnih sintetskih tkanina. Drugi sloj, odnosno onaj izolacijski su primjerice dolčevita i obvezne termo čarape. Tek na kraju dolazi skijaško odijelo, a naša preporuka je ono dvodijelno, a prema visini i težini djeteta te prema znanju skijanja birajte skije i vezove.

Skije Fischer, Intersport, 1.219,95 kn; kaciga Alpina, Hervis, 479,99 kn; jakna, C&A, 499 kn; hlače McKinley, Intersport, 319,95 kn; rukavice, C&A, 69,99 kn; pancerice Technopro, Intersport, 529,95 kn; skijaške naočale Uvex, Hervis, 159,99 kn

 

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Neki novi klinci

Dječja moda

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići