Dječji tehno svijet

Najraznovrsnije novotarije iz svijeta gadgeta za djecu garantiraju odličnu zabavu

Vrijeme klasičnih igračaka je iza nas, novi klinci zahtijevaju nove vrste zabave. Već su nam poznati gadgeti za koje ne možemo vjerovati da uopće postoje, a jedna od najzanimljivijih novotarija su gadgeti koji potiču djecu na kretanje kao što je Hackball lopta uz koju djeca mogu naučiti programirati, a koja ih ujedno potiče na fizičku aktivnost.

Lopta nešto veća od teniske loptice dolazi s pripadajućom aplikacijom te djeca uz jednostavne naredbe mogu isprogramirati da lopta tijekom igre ispušta zvukove ili pak mijenja boju. Hackball je namijenjena djeci od 6 do 10 godina. Zanimljiv je i sat koji snima glas te ima ugrađenu kameru za snimanje i fotografiranje.

Fidget cube, pak, savršena je igračka za nervoznu djecu u stresnim situacijama. Naime, Antsy Labs dizajnirao je malu kocku prekrivenu prekidačima i gumbima koje djeca mogu stiskati, pomicati, paliti i gasiti te na taj način uposliti nervozne ruke. Infinity cube ili beskonačna kocka, također povećava koncentraciju i smanjuje nervozu.

Sve navedeno, kao i zvučnik u kutiji, samo su neki od gadgeta koji će raspametiti klince, a prijedloge pogledajte u našoj galeriji.

Lampa sa stalkom
Gorilla Torch, Yellow Store
249 kn
Walkie talkie
Müller
359,90 kn
Mikrofon classic
Interspar
34,99 kn
Miš
Tisak media
39 kn
Zvučnik u kutiji
Smart Accessories
299,99 kn
Naglavne slušalice
Dr. Dre, iStyle
599 kn
Tipkovnica
Interspar
169,99 kn
Infinity cube
Mish mash
40 kn
Fidget cube
Mish mash
40 kn
iPhone kabel
Tisak media
24 kn

 

Foto: Shutterstock, artikli iz City one magazina

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići