Doba nevinosti

Trend ženstvenih haljina nastavlja se i u ovoj sezoni koja voli volane, printove, otkrivena ramena, lepršave tkanine, ali nadasve cvijeće

Ovi romantični modeli sada se nose uz balerinke, ravne natikače, ali i neizostavne tenisice, koje su dio gotovo svakog outfita, a novi moto je ‘udobnost prije svega’.

Za visoke žene idealni su dugački krojevi haljina s nešto krupnijim dezenom, dok su preklopne forme idealne za manje grudi. Lepršave i transparentne haljine, osim za dnevne varijante, odlične su i za tople večeri. Isfurajte ih uz ravne cipele nadahnute balerinkama, a u ruci ponesite kazetofon, odnosno torbicu u tom obliku.

Balerinke Kitten, Office Shoes, 299 kn; haljina, Oysho, 299,90 kn; torbica Aldo, 499 kn; haljina, Saxx, 699 kn

Za dodatnu dozu romantike birajte cvjetne haljine upotpunjene volanima ili pak puf rukavima te ih nosite uz torbicu s volanima i ravne satenske natikače. Za žene bez naglašenih oblina najbolji će biti modeli haljina s raskošnim volanima i kratke forme.

Natikače, OVS, 139,95 kn; haljina, C&A, 99,99 kn; torba Michael Kors, XYZ, 2799 kn; haljina, Orsay, 429,90 kn

Superženstveni komadi svakako su i oni otkrivenih ramena, čije naramenice izgledaju kao da su slučajno skliznule. Taj detalj izrazito je popularan ne samo na haljinama već i na kombinezonima i bluzama. Haljinu poput ove odjenite uz ravne natikače upotpunjene perlicama i mašnama, dok haljinu lađa izreza sa širokim lepršavim rukavima možete isfurati u maniri sportske elegancije uz atraktivne tenisice.

Natikače UPcollection, Mass, 209,30 kn; haljina, New Yorker, 159 kn; tenisice Nike, Buzz, 619 kn;
haljina, Comma, 1059 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Idemo na plažu

Vruće hlačice za vruće ljeto

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići