Dom sa stilom

Nježna maslinasta nijansa, boja drva, ali i metalni elementi odlično će upotpuniti svaki dom i dati mu jednu izrazito modernu notu

Dovoljno je tek nekoliko detalja kojima ćete postići željeni efekt. A osim konkretnih komada namještaja i dekoracija, odaberite i pidžamu u istom stilu kako biste se idealno uklopili u svoj trendi interijer.

Originalni stolac u modernoj kombinaciji drva i plastike svaki će prostor učiniti specifičnim i izrazito suvremenim upravo zbog kontrastnog spoja materijala od kojih je načinjen.

Stolac, Perfecta Dreams, 3768 kn

Lampa pročišćenih linija i minimalističkog dizajna jednako dobro će se uklopiti u moderne interijere, ali i one starinskog štiha.

Stolna lampa, Perfecta Dreams, 989 kn

Termosica je jedan od onih artikala koji nam uvijek dobro dođe, a naročito ako dolazi u zanimljivom i trendi izdanju.

Termosica, Hoću knjigu, 179 kn

Za suptilno aromatiziranje prostorije, tu je raspršivač arome koji svakih 20 minuta raspršuje vodu pomiješanu s esencijalnim uljima tijekom cijelog dana, a odlikuje ga inovativna forma.

Raspršivač arome Stadler Form, Elipso, 449 kn

Lagana i udobna pidžama u kojoj možete provesti dan kod kuće nosi traženu, nježno maslinastu nijansu.

Pidžama gornji dio, Oysho, 139,90 kn

Pidžama, donji dio, Oysho, 149,90 kn

Jednostavan sportski grudnjak uvijek je dobra varijanta za casual prigode, pa tako i boravak kod kuće.

Grudnjak, Yamamay, 149 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Minimalizam

Njegove it kombinacije

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići