Efektno nijansiranje

Svi znamo što je ombre tehnika bojenja kose koja je svojedobno bila pravi hit

Dakle, ona rezultira tamnijom kosom pri korijenu i sve svjetlijim dijelovima prema vrhovima. Stupnjevanje boja sada je pak ultrapopularno i to na odjeći i modnim dodacima! Da biste bili u trendu, svakako nabavite barem jedan komad u ovoj atraktivnoj varijanti.

Efektan top asimetričnog kroja koji ima samo jednu naramenicu nijansiran je okomito i to od blijedo žute pa sve do ljubičaste boje. Nosite ga u razigranim ljetnim kombinacijama uz lepršave suknje ili traperice visokog struka.

Top, Bershka, 69,90 kn

Haljina u zadanom trendu nosi ružičaste nijanse i ima popularno prednje kopčanje i mini rukaviće. Odlično će pristajati uz upečatljiv nakit i ravne sandale.

Haljina, C&A, 99,90 kn

Ovaj najnoviji modni diktat nije zaobišao niti kupaće kostime. Tako ova jednodijelna forma nosi snažne šare koje podsjećaju na zalaz sunca i vjetrovito crveno nebo.

Kupaći kostim, Lisca, 525 kn

Diskretno, a opet izrazito moderno pravi je opis za suknju s nježnim nijansama koja se zvonoliko širi i kopča sitnim gumbima cijelom dužinom. Najbolje će pristajati uz lagani top čistih linija ili minimalno ukrašen čipkom.

Suknja, Stradivarius, 139,90 kn

Pletena torba ukrašena resama također dolazi u zadanoj tehnici uz koju izgleda još efektnije, a u svakom outfitu bit će noseći modni detalj.

Torba, Mango, 199,90 kn

Široku majicu kraće forme i zanimljivih šara možete odjenuti u kompletu sa suknjom ili hlačama u istom stilu ili pak monokromatske komade.

Majica, Zara, 149,90 kn

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

U zmijskoj koži

Plisirano molim!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići