Eklektična čarolija

Prepoznatljivi i primjetni komadi s Desigual potpisom

Capsule komadi izvrstan su izbor za bezvremenske outfite. No modna igra s njima nije ni blizu maštovita kao sa šarenim komadima. Kombiniranje boja i uzoraka, spajanje dodataka i detalja te stvaranje primjetnih kombinacija donose posebno uzbuđenje. Posebice u vrućim mjesecima koji su pred nama u kojima ćemo napokon, lišeni slojeva, slagati eklektične kombinacije.

A u živopisnom izdanju posebnu čar nose lepršave haljine s kojima je jutarnje odijevanje najjednostavniji dio dana. Za proljetni look košulja-haljina apsolutni je must-have. Ne samo da se lako transformira iz dnevnog looka u onaj večernji nego pristaje baš svakoj prigodi za koju se odijevate.

1209 kn

Kad poželite izgled latino zavodnice, lađa izrez na maksi haljini u paru s volanima bit će pun pogodak. U dnevnoj varijanti sa špagericama na punu potpeticu, a u večernjoj sa sandalama koje krase tanki remenčići.

979 kn

Cvjetna će eklektika jednako efektno izgledati i na kratkim strukiranim formama. Posebice u paru sa sandalama i salonkama u jarkim bojama koje će vladati u narednim mjesecima. A boho šarenilo savršeno prati lagane haljine s tankim bretelicama uz koje savršeno pristaju jednostavne kožne sandale ravna potplata.

759 kn

979 kn

No posebno se veselimo asimetričnim topovima koji su savršena nadopuna basic komadima. Pa ćemo ih tako jednako dobro kombinirati uz pencil suknje za elegantan izgled, ali i uz kratke traper hlačice za cool look za plažu. A dok ne zatopli dovoljno da ih nosimo u vrućim outfitima, spojit ćemo ih s voljenim trapericama i uvijek chic sakoom za razigrani poslovni look.

529 kn

Foto: Desigual press

INSPIRIRAJTE SE

Kombinacije za isticanje

Jarko žuta u svom najboljem izdanju

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići