Eklektična nijansa

Ona zrači i definitivno privlači pozornost te osvježava svaki outfit

Naravno, riječ je o žutoj boji koju obožavaju proljetne kombinacije. A da biste bili u trendu, dovoljno je nabaviti barem jedan žuti statement komad poput cipela, torbice ili pak sakoa. Atraktivne sandale sastoje se od niza remenčića, šiljatog vrha i neodoljivih, vrtoglavovisokih potpetica. Nosite ih uz istu nijansu outfita, ali i primjerice malu crnu haljinu.

Sandale, Zara, 349,90 kn

Kombinezon je i dalje u modnom fokusu, stoga ne čudi da ga sada možete pronaći u zadanoj nijansi. Njegov asimetrični dizajn i široke nogavice idealni su za poslovni outfit, ali i večernji izlazak.

Kombinezon, Mango, 449,90 kn

Strukirani sako odlično će naglasiti liniju, a nositi ga možete uz traperice, omiljenu haljinu ili pak trendi kombinezon.

Sako, Saxx, 544,50 kn

Supermoderne tenisice u bijeloj varijanti naglašene su upečatljivim žutim akcentom pa će biti idealne u kombinaciji s ležernim haljinicama, kratkim hlačicama, statement biciklističkim hlačicama…

Tenisice Nike, Shooster, 769 kn

Elegantna torbica odličan je modni dodatak, naročito ako dolazi u žutoj boji. Kombinirajte je uz monokromatske lookove ili pak u verziji color blockinga.

Torba, Mass, 199 kn

INSPIRIRAJTE SE

Tanko pletivo

Devedesete!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići