Ekstra male i neodoljive

Mini torbice rezervirane su za partyje, ali i za besprijekornu eleganciju kad idete u kazalište

Svojim dizajnom predviđene su da budu prelijepe i da u njima ponesete tek ono najosnovnije, mobitel, ruž, karticu i maramice. One su na neki način i simbol luksuza, a njihova je estetika na prvom mjestu. Najčešće dolaze u vrlo upečatljivim izdanjima, jer ipak su one zvijezde outfita koji ćete uz njih nositi. Ako još uvijek nemate niti jedan primjerak ovih slatkica u svome ormaru, sada je pravo vrijeme da nabavite svoju novu miljenicu.

Zlaćani model, koji nalikuje na novčanik, optočen je blještavim kamenčićima i uokviren zlatnim elementima, a nosi se na ramenu na decentnom lancu koji možete skinuti. Kombinirajte je uz zlatni nakit i salonke u istom stilu.

Carpisa, 229 kn

Suvremena torbica na prugice načinjena je od satena i upotpunjena šljokicama. Odlično će se uklopiti uz mladenačke kombinacije koje podrazumijevaju jeans, ali i, primjerice, svjetlucavi top.

Liu Jo, Fashion&Friends, 850 kn

Kovčeg u mini izdanju idealan je za otmjene ‘crne’ outfite u stilu male crne haljine ili pak baršunastog odijela. Njegova glamurozna strana naglašena je vječnim tvidom koji je prožet svjetlucavim nitima.

Orsay, 249,90 kn

Zmijska koža uvijek izgleda luksuzno, naročito u formi pismo-torbice. Dojam pojačava metalik sjaj, koji je vrlo tražen element kad su u pitanju originalni komadi.

Parfois, 240 kn

Uz torbicu poput ove neće vam biti potreban ni nakit, ali ni upečatljiva odjeća, jer ona će ponijeti svu slavu vašeg looka. Tako da je koristite uz minimalističke haljine i cipele.

Zara, 299,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Zabljesnite sa stilom

Uvod u party

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići