Elegancija s pomakom

Ultramoderne kožne suknje u novoj se sezoni nose uz obavezno meko pletivo i otmjene torbice, a umjesto visokih potpetica nametnule su se motorističke čizme s inovativnim dodacima

Stoga, nova formula ženstvenosti podrazumijeva dozu ležernosti koja se očituje u spoju širokih i pripijenih linija, koje su vješto začinjene udobnom i gotovo robusnom obućom. Naravno, najvažniji dodatak je dobar parfem.

Kožna suknja jedan je od ključnih komada sezone koji sada možete nositi u svim prilikama, a najpoželjnija će biti u spoju s predimenzioniranim vestama.

Suknja Amisu, New Yorker, 129 kn

U fokusu su mini torbice najrazličitijih oblika. Ipak, one u sedlo varijanti ukrašene zlatnim elementima imaju malu prednost.

Torba, Mango, 349,90 kn

Ultimativni modni hit su veste, tako da ne možete pogriješiti ukoliko odaberete model originalnog dizajna s upečatljivim i kontrastnim simbolima. A najbolje od svega je to što će jednako dobro pristajati uz traperice, klasične hlače ili pak kožnu suknju.

Vesta Scotch&Soda, Europa 92, 1099 kn

Parfem je uvijek poželjan dodatak koji će snažno naglasiti vašu osobnost i upotpuniti osebujan stil. Među novitetima pronađite onaj koji najbolje odgovara vašem karakteru, poput parfema Libre iz YSL-ove radionice.

Parfem YSL Libre 50 ml, Müller, 688,90 kn

Dobre čizme važan su dio svakog outfita, a one u motorističkom stilu opet su must-have. Birajte one što originalnije poput ovih upotpunjenih lancima, kopčama i biserima!

Čizme, Zara, 699,90 kn

INSPIRIRAJTE SE

U DUHU ZAVOĐENJA

Slojevito odijevanje

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići