Favoriti party sezone

Samo neka je primjetno

Modni diktati ponekada su potpuno izvan okvira vladajućih trendova. Vibrantne boje, blještavilo šljokica, mekoća baršuna i odvažnost krojeva apsolutni su hitovi ovog mjeseca slavlja. Čak i u godinama kojima vladaju tihi komadi i neutralnost klasike, prosinac će pronaći način da u našu modnu svakodnevicu uvrsti primjetne i hrabre komade. Najčešće je riječ o haljinama te kombinezonima, i to ponajviše modelima primjerenima za lude proslave i elegantne evente, a takvih ni ove godine ne manjka.

Sezona domjenaka i otmjenih događanja još traje. Ako i dalje ne znate što biste odjenuli, haljina će riješiti sve vaše modne dileme. Za glamurozne evente najsigurnija opcija bit će duga haljina, a dodate li u ovu modnu jednadžbu još i crvenu boju, možete biti sigurni da nećete proći nezamijećeno. Težite li nešto umjerenijem izdanju, ali i dalje želite zablistati, najbolji efekt imat će crna haljina, dužine oko koljena i zanimljiva dizajna. Asimetrični modeli s jednim rukavom dat će taman dovoljan zaokret da se istaknete, a i dalje ostanete u svojoj zoni komfora. Jednak efekt imat će i crni baršun na kratkoj haljini. Ipak, pripazite na model koji birate te ciljajte na zatvoreniji gornji dio kako biste postigli balans s izloženim nogama.

New Yorker, 159 kn (21,10 €)

Jake’s, Peek & Cloppenburg, 1054,75 kn (139,99 €)

Mango, 349,90 kn (46,44 €)

Idete li na opušteni party ili pak planirate ludi novogodišnji provod, mini dužina bit će pun pogodak. Volite li prkositi standardima, uskočite u jednu od genijalnih ružičastih varijanti, a cijenite li praktičnost prije svega, umjesto haljine odaberite efektan kombinezon dugih rukava. Želite li, pak, biti totalno u trendu, šljokičasto i cirkonsko presijavanje bit će savršen odabir za vas. Neovisno o tome preferirate li svijetle ili tamne nijanse, nećete pogriješiti. Osim toga, u mini formi prekrasno će se nositi i uz salonke, koje će vizualno izdužiti noge. No, jednako tako moći ćete ih nositi i uz visoke čizme, sa ili bez potpetica, ako vam vremenska prognoza pomrsi planove. Ipak, u oba slučaja, kada je riječ o modnim dodacima, birajte decentne detalje i neutralan kolorit kako biste dopustili haljini da vodi glavnu riječ.

Zara, 229,90 kn (30,51 €)

C&A, 451,99 kn (59,99 €)

H&M, 301,30 kn (39,99 €)

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Materijal kojem je nemoguće odoljeti

THE torba godine

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići