Floralna fantazija

Proljeće obožava cvjetne uzorke

Print koji je nadišao pojmove trenda i prešao u klasiku kojoj se rado vraćamo osvaja nas i ove sezone. Iako primarno dio romantičnih kombinacija, sve je češći gost i urbanih te casual kombinacija kojima daje dozu nježnosti. I pritom nudi stilsku raskoš, pa čak i kad dolazi u kombinaciji neutralnih tonova.

Rijetko koji odjevni komad asocira na proljeće kao lagana haljina okupana cvijećem. Istovremeno romantična i pomalo eklektična, floralna je haljina idealan komad za ženstveni look. U spoju s dodacima u jednako neodoljivim ružičastim tonovima tvorit će outfit na koji će malo tko ostati ravnodušan.

Haljina, Springfield, 299 kn; sat Oui&Me, Argentum, 760 kn; natikače, Aldo, 540 kn; lančić, comma, 289 kn; naušnice, Argentum, 860 kn; torba, Guess Accessories Store, 1219 kn 

Jednako dobro cvijeće pristaje i bomber jakni kojoj daje posebnu dozu nježnosti. Iako će se lijepo spojiti i s casual haljinama, ova će jakna do posebnog izražaja doći u paru s poderanim trapericama. Ali će i u spoju s tenisicama, bluzom i upečatljivom torbicom tvoriti ženstvenu varijantu urbanog looka.

Traperice, H&M, 249 kn; naušnice, Argentum, 980 kn; top, Springfield, 129 kn; tenisice DeeZee, CCC, 159 kn; jakna, Springfield, 279 kn; torbica, Cocopat, 249 kn

A da je ovaj uzorak zaista svestran i pristaje svakom proljetnom stylingu, pokazuju njegove inačice u ne-bojama. Neovisno o tome nalaze li se na košuljama ili hlačama, savršeno će se spojiti s kožnom jaknom rokerskog prizvuka. Ali i s elegantnom bluzom i voljenim salonkama te tako osigurati naizgled neutralan look u kojem ćete se isticati.

Hlače, H&M, 199 kn; sunčane naočale Dolce & Gabbana, Optika Anda, 2080 kn; majica Levi’s, Europa 92, 399 kn; torbica, Replay, 1010 kn; jakna, Mona, 2599 kn; salonke, Aldo, 670 kn

Foto: Stradivarius, Zara, Mango i artikli iz City one magazina

INSPIRIRAJTE SE

Sedam najtraženijih

Proljetna romantika

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići