Gdje su nestale majice klasičnog kroja?

Pronašli smo odlične primjerke

Ponovnom popularizacijom odvažnih trendova koji su žarili i palili ranih 2000-ih klasični komadi kao da su pali u drugi plan. To se osobito može primijetiti u ponudi gornjih komada koji uglavnom dolaze ili u oversized ili u skraćenim izdanjima. Stoga se veliki broj žena počeo pitati postoje li uopće u ponudama trgovina obične majice. Čini se kao da su klasični kroj i širina te jednostavan kolorit nestali te su u potpunosti zamijenjeni primjetnim modelima. Srećom po sve klasičarke, to ipak i nije baš tako jer se u ponudi i dalje mogu pronaći bazični primjerci. Kao dokaz prilažemo naših šest favorita za proljetnu sezonu koji vas čekaju u City Centerima one.

Početak proljeća još je rezerviran za dulje rukave i slojevite kombinacije. Zato popis počinjemo univerzalnim opcijama oko kojih ćete bez puno muke moći izgraditi dobar outfit. Bijela i crna majica trebale bi činiti osnovu garderobe svake žene jer se jednostavno spajaju sa svim bojama – od skladnih monokromatskih ili polarizirajućih crno-bijelih kombinacija sve do lookova u kojima služe kao umirujući komad pridružen vibrantnom koloritu. Osim toga, preko njih ćete uvijek moći prebaciti omiljeni sako, kožnu ili traper jaknu, ali i baloner koji će njihovoj jednostavnosti dodati dozu elegancije. Jednom kada nadopunite garderobu ovim klasicima, pridružite im i jednu prugastu varijantu u kombinaciji bijele podloge s prugicama u crnom ili smeđem tonu. Ovaj će se komad jednako lako spajati kao i monokromatske varijante, ali će unijeti dozu dinamike koja bazičnim nijansama nedostaje.

Terranova, 17,99 € (135,55 kn)

Massimo Dutti, 39,95 € (301 kn)

Mango, 19,99 € (150,61 kn)

Ako i vi, baš poput nas, s nestrpljenjem čekate rast temperatura i uskakanje u otvorenije outfite, trenutačno ste u potrazi za dobrim T-shirt modelima. Iako je dobro u pripremi imati pokoji trendi komad kojim ćete podizati jednostavne outfite, klasičan kroj prvi je koji bi se trebao naći u vašem ormaru. Bijela ili prljavobijela majica kratkih rukava odličan je odabir koji će vam služiti i u zimskim mjesecima kao osnova slojevite kombinacije. Zato bi bilo dobro da ovo bude jedan od vaših osnovnih uloga koji ćete napraviti ove sezone. Kvalitetan pamuk i izrada osigurat će da svoj T-shirt možete nositi često i bez straha od habanja prilikom pranja. Uz jednu bazičnu bijelu majicu, bit će vam potrebna i varijanta s printom za sve one urbane kombinacije s trapericama i tenisicama. A za ove dane kad vam bude potreban odmak od bjeline nabavite i T-shirt model u boji koji će se uklopiti u ostatak vaše proljetne garderobe.

Tommy Hilfiger, Peek & Cloppenburg, 49,99 € (376,65 kn)

H&M, 9,99 € (75,27 kn)

Zara, 7,95 € (59,90 kn)

Foto: Massimo Dutti i press

INSPIRIRAJTE SE

Kako nositi natkošulju ovog proljeća?

Jednostavni komadi po mjeri elegancije

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići