GLEŽNJAČE NA VEZANJE

Hladniji dani nose sa sobom vruće modne trendove kako na odjeći tako i na obući, a dobar par čizama uvijek je must-have. Nakon sock-boot čizama, kaubojki, visokih modela iznad koljena, na ulice su još jednom hrabro zagazili modeli na vezanje koji datiraju još iz viktorijanskog razdoblja

Svoju su najveću popularnost ovakve gležnjače doživjele 90-ih godina prošlog stoljeća u grunge stilu te postale neizostavni dio svakog cool outfita.

Aldo, 799 kn

Ove su jeseni police omiljenih trgovina preplavili različiti modeli na vezanje i stavili svaku pravu ljubiteljicu mode na teške muke.

Zara, 599,90 kn

Birajte između onih u rock stilu i sa zakovicama, nježnih od brušene kože, s biserima, istaknutim logom ili pak jednostavne, lakirane, s vezicama od baršuna, debelom ili tankom petom… Opcija je zbilja puno.

Replay, 1310 kn

Baš kao i mogućnosti za njihovo kombiniranje. Za casual varijantu, nosite ih uz isprane traperice i romantične košulje ili pletivo s predimenzioniranim volanima.

Guess, Office Shoes, 1539 kn

Ukoliko želite biti posebno seksi, odlučite se za kožnu pencil suknju i ultrapopularnu majicu s transparentnim rukavima.

Dee Zee, CCC, 399 kn

Ili pak pustite mašti na volju i slijedite vlastiti stil te iskušajte nešto sasvim drugačije.

Graceland, Deichmann, 229 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

A sada – kožne haljine!

Chic krzno

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići