Hit ljetna obuća

Sve poželjnije natikače iz kojih se najradije ne bismo izule

Zatvorene ili otvorene, šarene ili neutralne, s detaljima ili plain – tako je svejedno, samo neka su prozračne i udobne. Natikače su sve češće viđen gost većine outfita, od casual street stylea do stylish kombinacija za posebne prilike. Ljeti ih naprosto obožavamo!

Za svakodnevne lookove prednost dajemo neutralnim bojama poput crne klasike i voljenih zemljanih tonova. Ove su nijanse kao stvorene za one dane kad nemate modne inspiracije. Crne će se natikače odlično kombinirati sa šarenom bazom i biti joj umirujući kontrast. Smeđi kožni modeli kao stvoreni su za bijele kombinacije kojima je potrebno malo dinamike bez da im se naruši nježan prizvuk, a boja senfa prekrasno će nadopuniti smeđe i crne komade i dati im decentnu dozu svjetla.

Graceland, Deichmann, 99 kn

Gino Rossi, CCC, 449 kn

Mango, 249,90 kn

Kad nam je potrebna doza elegancije i udobna obuća koja će stilski pratiti stylish kombinacije, biramo ženstvene modele. Uz haljine, ali i kratke paper bag hlače biramo bijele natikače klasičnog modela. Uz ženstvene kombinezone volimo pak crni model s bisernim aplikacijama koje će u klasičnom outfitu preuzeti ulogu statement detalja. Za romantične kombinacije, tu je neizostavna ružičasta nijansa na zatvorenom modelu. Ove će natikače bez puno truda preuzeti ulogu cipele, a vama podariti sofisticiranu udobnost.

Bershka, 169,90 kn

Zara, 299,90 kn

Aldo, 255 kn

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Mašne u fokusu

Stylish ležernost

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići