Hit traperice

Jeans je neizostavan i voljeni komad odjeće, koji je uvijek tu, pa čak i kad „nemamo“ što odjenuti

I naravno da uvijek imamo one najdraže traperice, no novi trendovi donose nove modele pa ne bi bilo loše pronaći još jedne koje će vam biti top. Stoga donosimo osnovne smjernice, odnosno sedam veličanstvenih uz koje će proljetna sezona biti totalno cool.

Visoki struk i kraće nogavice s nedovršenim rubovima jedan su od najpoželjnijih komada, koje će jednako dobro izgledati uz tenisice, ali i visoke potpetice te short cut majice.

New Yorker, 229 kn

Među najatraktivnijima istaknule su se i hlače takozvanog mrkva kroja koji nam dolazi iz modne prošlosti, odnosno ludih 80-ih, koje su i popularizirale ovaj model.

Orsay, 249,90 kn

Omiljene skinny traperice i dalje će vladati modnim tronom uz gotovo sve kombinacije, hoodice, sakoe, ali i lepršave tunike.

C&A, 199,90 kn

Još jedan retro element osvojio je najnovije modele. Naime, riječ je o špricanom traperu ili poznatom varikina efektu. Sada pak dolazi u formi uskih nogavica i visokog struka u paper bag varijanti.

C&A, 179,90 kn

Ležerni boyfriend model postao je stalni postav jeans kolekcija, jer kad su trendseterice iskusile njegovu udobnost, više ga se nisu željele odreći. Dakle, ovo su obavezne traperice sezone.

H&M, 249,90 kn

Tamni traper s efektnim narančastim prošivima pravi je klasik koji će vam uvijek dobro doći pa spada u promišljenu investiciju, pogotovo jer mu je kroj vječan, užih i ravnih nogavica koje tako dobro stoje.

Tommy Hilfiger, Peek&Cloppenburg, 779 kn

https://www.instagram.com/p/B5Y9T6qFWyU/
View this post on Instagram

Back to Mom jeans and rainbow jumpers ?

A post shared by Lauren (@imlaurenblack) on

View this post on Instagram

Roses for any occasion ? Happy Saturday to you!

A post shared by Emily Luciano (@emily_luciano) on

View this post on Instagram

Parisian mornings ?

A post shared by Juliane Diesner (@styleshiver) on

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Vrijeme nježnosti

Komadi koji stil znače

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići